Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Leseni vrtni set z mizo in dvema stoloma na terasi in lesen vrtni lounge komplet na balkonu ob morju

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: leseno vrtno pohištvo, lesena vrtna miza, lesen vrtni stol, certifikat FSC, vrtno lounge leseno pohištvo

Letošnje poletje je izredno priljubljeno leseno vrtno pohištvo za terase ali balkone – in to z razlogom. Vaša terasa ali balkon bosta z brezčasnim lesenim vrtnim pohištvom pridobila naraven videz, ki bo prevzel vaše goste. Vrtni komplet iz zložljive mize BEVTOFT in štirih vrtnih zložljivih stolov VEN ima značilen klasičen rustikalen čar lesenega vrtnega pohištva.

Leseno vrtno pohištvo z mizo in štirimi stoli na leseni terasi


Leseni vrtni seti so izredno priljubljeni zaradi toplih in naravnih tonov ter zaradi dejstva, da se lepo ujemajo med sabo. Mehke in svetle blazine na lesenem vrtnem lounge kompletu TAGEHOLM so lepa kombinacija s temnejšim in trdim lesenim okvirjem.

Lesen lounge vrtni set z leseno mizo, lounge zofo in dvema lounge vrtnima stoloma na terasi ob morju

Leseno vrtno pohištvo je unikatno in klasično vrtno pohištvo, ki se lepo ujema s pohištvom iz ratana in kovine.

Po pikniku ali zabavi na vrtu, lahko mizo BEVTOFT in stole VANTORE preprosto zložite in jih pospravite.

Vrtni set z lesno vrtno mizo in 4 lesenimi vrtnimi stoli na terasi

Če potrebujete dodano sedišče in prostor za shranjevanje, izberite zaboj za shranjevanje KARLBY. Zaboj ima pod sedalom prostor za shranjevanje lantern in mehko blazino na pokrovu zaboja za udobno sedenje.

Vrtni lesen zaboj za shranjevanje lantern in cvetličnih loncev na elseni terasi


Leseno vrtno pohištvo v JYSK-u ima FSC certifikat (FSCTM N001715). FSC® je kratica za Forest Stewardship Council in je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.

Večina našega vrtnega pohištva je iz trdega lesa evkaliptusa ali tikovine. Tikovina je trdna in obstojna, odporna na propadanje in gnitje, saj je bogata z olji. Poleg praktičnih prednosti ima tudi čudovit izgled in eleganten rdečkast videz, ki daje pridih elegance vaši terasi ali balkonu.

Na dotik je gladka ter mehka in kar vabi vas, vaše prijatelje in družino k uživanju na prostem v sončnih in toplih dneh ter poletnih večerih.

Lesen ležalnik na sončni terasi


Leseno vrtno pohištvo se mora redno vzdrževati in negovati, če želite še dolgo uživati na njem v dolgih poletjih. Poglejte več informacij o pravilnem vzdrževanju vašega vrtnega pohištva.