Raziščite lounge vrtne garniture

Vrtne lounge zofe so na voljo kot vrtni lounge počivalniki, vrtni lounge dvosedi ali trosedi, tudi s podaljški za noge. Večina vrtnih lounge garnitur ima zelo trpežne in debele vrtne blazine. V naši ponudbi so tudi modularni vrtni lounge seti, s katerimi si sami uredite postavitev po želji. Uredite si teraso še z zelenjem in jo lepo osvetlite z lanternami in verigami lučk. Vodič o izbiri vrtne lounge garniture najdete tu. Na voljo je tudi serija pohištva UGILT z več kosi lounge vrtnega pohištva. Vrtno pohištvo, ki ga nazivamo z lounge, pomeni bolj udobno in elegantno vrtno pohištvo.

Pester izbor vrtnih lounge garnitur

Vrtna lounge garnitura z ali brez podaljška za počitek je lahko v sivi, črni ali bež barvi in ​​je kot nalašč za branje in počitek na soncu ali v senci pod senčnikom. Vrtno lounge pohištvo podjetja JYSK je izdelano iz različnih materialov: jeklo, umetni ratan, aluminij, trdi les. Raziščite ponudbo tukaj na spletnem mestu in poiščite odlično ponudbo.

Vrtne blazine, ki so odporne na vse vremenske razmere - sliši se kot sanje!

Številne vrtne lounge garniture podjetja JYSK imajo čudovite, debele blazine, ki so vse trpežne in robustne. Nekatere vrtne blazine so narejene iz hitro sušeče pene in imajo prevleko, ki odbija vodo in umazanijo ter je tudi UV zaščitena. Zaradi tega so blazine odporne na vlago, tako da lahko prenesejo stanje zunaj v vseh vremenskih razmerah. 

Mislite, da zveni predobro, da bi bilo res? Zato preberite več o naših vrtnih lounge garniturah za vsako vreme tukaj! Vrtno pohištvo za vse vremenske razmere je zasnovano tako, da so vsi njegovi deli odporni na različno vreme in ga ni treba shraniti na suhem.