Poglejte senčnike ter jadra za vrt in terase

Senčnik za teraso, senčnik za plažo, jadra in ponjave za senco zagotavljajo več možnosti za preživljanje časa na plaži, terasi ali balkonu: poleg tega, da vam senčnik za plažo daje senco pred opoldansko vročino, lahko senčnik za terase uporabljate tudi kot zaščito pred večerno meglico in rahlim dežjem. Veliko ljudi poletje povezuje z bivanjem na prostem in poskuša čim več časa preživeti zunaj. V trgovinah JYSK boste našli različne senčnike za plažo– klasične modele sončnikov za terase, viseče senčnike ter tudi balkonske sečnike in senčnike za plažo. Ker ponujamo veliko modelov senčnikov za plažo različnih barv, boste zagotovo našli senčnik, ki bo kot nalašč za vašo teraso in bo ustrezal vašemu slogu ureditve terase. Dodate lahko tudi ujemajoče se vrtne blazine. Prodajamo seveda tudi stojala za senčnike – na voljo so iz granita ali plastike. V ponudbi pa imamo tudi posebne zaščite pred soncem kot posebna jadra oz. platna, ki zagotavljajo odlično senco za terase. 

16 izdelki
    16 izdelki

    STOJALA ZA SENČNIKE

    Stojalo za senčnike daje senčniku stabilnost in zagotavlja, da se v vetrovnem vremenu ne prevrne. Nekateri JYSK-ovi senčniki za terase imajo priložen podstavek za senčnik. Za ostale senčnike npr. za senčnik za na plažo pa imamo veliko različnih vrst stojal iz plastike, cementa ali granita z ročaji in kolesi, kar olajša premikanje senčnika po terasi. Najprej izberite pravo velikost senčnika za vašo teraso, ne pozabite pa tudi na stojalo.

    VRSTE SENČNIKOV

    Na voljo imamo več vrst senčnikov: posebne senčnike za balkone z manjšim senčilom, manjše in večje senčnike za plažo ali teraso ter razna senčila v obliki jader oz. ponjav. Te ponjave oz. jadra za senco so na voljo v več dimenzijah (trikotne ali pravokotne oblike) in so lahko trajnejša rešitev za senčenje. Preberite nasvete, kako izbrati ustrezen senčnik TU.