Poglejte odlične senčnike in jadra za vrt in terase

Senčnik zagotavlja več možnosti za preživljanje časa na plaži, terasi ali balkonu: poleg tega, da vam senčnik daje senco pred opoldansko vročino, lahko senčnik uporabljate tudi kot zaščito pred večerno meglico in rahlim dežjem. Veliko ljudi poletje povezuje z bivanjem na prostem in poskuša čim več časa preživeti zunaj. V trgovinah JYSK boste našli različne senčnike – klasične modele sončnikov, viseče senčnike ter tudi balkonske sečnike. Ker ponujamo veliko modelov senčnikov različnih barv, boste zagotovo našli senčnik, ki bo kot nalašč za vašo teraso in bo ustrezal vašemu slogu ureditve terase. Dodate lahko tudi ujemajoče se vrtne blazine ali se poigrate z živimi, kontrastnimi barvami. Prodajamo seveda tudi stojala za senčnike – na voljo iz granita ali plastike. V ponudbi pa imamo tudi posebne zaščite pred soncem kot posebna jadra oz. platna, ki zagotavljajo odlično senco za terase. 

2 products
  2 products

  Sončniki in podob. - Stojala za sončnike

  STOJALA ZA SENČNIKE

  Stojalo za senčnike daje senčniku stabilnost in zagotavlja, da se v vetrovnem vremenu ne prevrne. Nekateri JYSK-ovi senčniki imajo priložen podstavek za senčnik. Za ostale senčnike pa imamo veliko različnih vrst stojal iz plastike, cementa ali granita z ročaji in kolesi, kar olajša premikanje senčnika po terasi. Najprej izberite pravo velikost senčnika za vašo teraso, ne pozabite pa tudi na stojalo.

  VRSTE SENČNIKOV

  Na voljo imamo več vrst senčnikov: posebne za balkone z manjšim senčilom, manjše in večje senčnike ter razna senčila v obliki jader. Te zaščite pred soncem so na voljo v več dimenzijah in so lahko trajnejša rešitev. Preberite nasvete, kako izbrati ustrezen senčnik TU.