Poglejte raznolike vrtne garniture iz lesa

Vrtne garniture iz lesa so na voljo v različnih setih vrtnih miz in vrtnih stolov. Vrtne garniture iz lesa potrebujejo več vzdrževanja, a so hkrati lep naravni dodatek vrta ali terase. Navodila za vzdrževanje lesenega vrtnega pohištva lahko preberete tu. Pripravili pa smo vam tudi video vodič o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Vrtno pohištvo iz lesa lahko kombinirate z raznolikimi vrtnimi stoli in mizami iz drugih materialov. Skombinirate lahko večje ali manjše lesene vrtne mize in vrtne stole. Naše leseno vrtno pohištvo je na voljo iz tikovega, evkaliptusovega in akacijevega lesa. Leseni vrtni kompleti imajo topel sijaj in so robustni, zato lahko prenesejo različne vremenske vplive. Leseno vrtno pohištvo naj bo pozimi shranjeno v notranjosti na suhem.
 

Kako najbolje poskrbite za svoje leseno vrtno pohištvo?

Da bi ohranili čudovit sijaj, ki ga ima leseno vrtno pohištvo, ga je potrebno redno vzdrževati. Pohištvo iz tikovega lesa je naravno zelo mastno, zato zahteva minimalno nego. Sčasoma pa se lahko barva spremeni v belkast ton, v tem primeru jih lahko obdelate z oljem za les, da povrnete naravno barvo. Ostale vrste lesa je najbolje negovati nekajkrat letno.

Preberite več o tem, kako najbolje poskrbeti za leseno vrtno pohištvo, ali si oglejte ta video vodič o tem, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo.