Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Vsi izdelki iz kataloga PO POLOVIČNI CENI

Bombažne brisače, dišeča olja in drugi kopalniški dodatki

Naj vas navdihne nova kopalniška kolekcija Nordic Bath

Dvakrat letno Laurence Muller, naš vodja nabave za brisače, kopalniške preproge, kopalniške zavese in dodatke za kopalnico, pripravi seznam stilskih izdelkov, ki se medsebojno ujemajo, za vaš navdih pri urejanju kopalnice. Kolekcija se imenuje Nordic Bath, pripravljena pa je že nova, ki je v naših trgovinah na voljo od konca septembra.*

"V tej seriji izdelkov še naprej dajemo prednost uporabi bolj trajnostnih materialov v našem asortimanu in se osredotočamo na velnes in dobro počutje - vse v klasičnem skandinavskem dizajnu," pravi Laurence.

Kopalniški seti iz naravnih materialov

Dozirnik tekočega mila in lonček za zobne ščetke iz recikliranega stekla na lesenem pladnju

 

»Naš poudarek na trajnosti se vidi v našem novem dozirniku tekočega mila in lončku za zobno ščetko ESSVIK, ki sta iz 51% recikliranega stekla in s certifikatom GRS. Lepa svetlo roza barva bo v vašo kopalnico takoj vnesla eleganco. Celoten dizajn je spokojen in eleganten ter se jasno sklicuje na naravo,« pravi Laurence.

Uskladite ESSVIK z naravnimi in organskimi dodatki, kot sta nov pladenj in posoda za shranjevanje ARDALA*, ki sta izdelana iz lesa manga s certifikatom FSC.

Lesen pladenj z valjčkom za obraz in milo na lesenem podstavku


Naslednji novi izdelki, ki so naravni in trajnostni, so držalo za WC-papir in koš za smeti VEGBY iz morske trave. Serija VEGBY sledi priljubljenemu trendu dodajanja ročno izdelanih dodatkov v dom.

Držalo za WC-papir in koš za smeti iz morske trave

Vsakodnevno razkošje z dišečimi olji in valjčkom za obraz

“Kopalnico spremenite v sproščujoč kotiček z novimi izdelki iz kolekcije Nordic Bath. V kopalnici vsak dan opravljate osebno nego in si napolnite energijo. Naš novi valjček za obraz VALLSTA iz žadnega kamna vas bo sprostil in vam dal občutek dobrega počutja," pravi Laurence. 

Valjček za obraz iz žada ter kozmetične blazinice za obraz za ponovno uporabo, saj so iz bombaža in bambusa


Naše kozmetične blazinice VAD za večkratno uporabo vam bodo prav prišle vsak večer za odstranjevanje ličil ali le čiščenje obraza. Kozmetične blazinice so narejene iz bombaža in bambusa ter so pakirane v pralni bombažni vrečki, zato jih lahko večkrat ponovno uporabite. Uporabite našo kopalno gobico VAD pod prho in uživajte v pilingu telesa.

Dišeče olje, lesen pladenj in kopalna gobica na manjši konzolni mizici


Velnes kotiček dopolnite z našimi novimi dišečimi olji MOHEDA, ki prihajajo v ličnih stekleničkah po 120 ml in so proizvedena v Evropi. Dišeče olje je na voljo v treh novih vonjih in vaš dom bo zadišal po pravi skandinavski naravi.  

Mehke in bolj trajnostne bombažne brisače ter kopalniške preproge

Sive in bele brisače ter kopalniška preproga v umazano beli barvi


Serija izdelkov Nordic Bath ne bi bila popolna, če ne bi omenili nekaterih naših najkakovostnejših brisač in kopalniških preprog. Naše brisače IDRE so narejene iz 30% recikliranega bombaža in 70% bombaža in so izdelane v trendovski vezavi vafel. V seriji je tudi kopalniška preproga GIMO iz 100% bombaža. 

Poglejte tudi našo novo kolekcijo Nordic Mood.

*Serija izdelkov ARDALA bo v asortimanu v januarju 2022.

Izvedite več

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Poiščite navdih za ureditev kopalnice v novi kolekciji Nordic Mood

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.