Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kopalnica s kopalniškimi dodatki, brisačami, košem za smeti in policami

Vnesite poletno vzdušje v vašo kopalnico

Izdelki v naši novi kolekciji kopalniških dodatkov Nordic Mood so narejeni v navdihujočih barvah in materialih, ki vas spominjajo na poletje.

Kopalniški dodatki EDSVALLA so osrednji del nove kolekcije, ki vsebuje dozirnik za tekoče milo, podstavek za milo in lonček za zobno ščetko.


Izdelki so delno izdelani iz recikliranega stekla v dveh osvežujočih barvah, ki vam omogočata diskretno, a prepričljivo integracijo poletnega vzdušja v vaši kopalnici.


Čudovite barve v kolekciji EDSVALLA lahko kombinirate s podstavki za nakit FORSBACKA v obliki lokvanjev, ki bodo v treh različnih barvnih kombinacijah poskrbeli za veselje v vsaki kopalnici.


Mehke brisače TORSBY lepo dopolnijo poletne kopalniške dekoracije. S svojimi svežimi barvami in črtami ustvarjajo privlačen in eleganten kontrast masivnemu steklu in keramiki.


Zavesa za tuš GREVIE nas s čudovitim cvetličnim vzorcem na beli podlagi spomni, da je poletje blizu. In nenazadnje menimo, da si držalo za toaletni papir ALSTER zasluži omembo. Je nov dodatek v seriji kopalniških polic in držal v zlati barvi, tako da lahko ustvarite skladen videz v vaši kopalnici.


Izdelki so na voljo od 18. aprila v vseh JYSK-ovih trgovinah in na JYSK.si.

Izvedite več

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Kako oprati nove brisače

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov