Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kopalnica s pletenimi košarami, kopalniško preprogo in dodatki v naravnih odtenkih

Stilska osvežitev in mini preobrazba kopalnice

Datum:

Kategorija: Dom

Tags: ureditev kopalnice, ideje za ureditev kopalnice, mini preobrazba kopalnice, kopalnica, kopalniški dodatki

V samo nekaj korakih lahko preobrazite svojo kopalnico in ji ustvarite nov izgled. Dekoracije, umetne rastline in manjše posodice za shranjevanje razporedite v eno vrsto drug ob drugem, brisače zvijte v pletene košare in uporabite dekorativne keramične ali steklene dozirnike tekočega mila. Kopalnico lahko uredite v različnih stilih in barvah, ni pa nujno, da vas preureditev kopalnice veliko stane. V našem blogu vam ponujamo nekaj nasvetov in trikov za preobrazbo vaših kopalniških dodatkov po ugodnih cenah. 

Dozirnik mila v več barvah, gobica in ščetka za nohte


Uporabite dozirnike tekočega mila za ponovno polnenje

Nepogrešljiv element vsake kopalnice je dozirnik tekočega mila. Kljub temu, da je dozirnik nujen del higienske rutine v vsaki kopalnici, je obenem lahko čudovit kopalniški dodatek. Naš steklen dozirnik tekočega mila ROSENLUND je na voljo v več barvah. Prozorno steklo vam olajša izbiro kopalniške dekoracijo v katerikoli barvi. Na primer, lahko se odločite za uporabo belega mila z bisernim videzom ali morda samo navadnega prozornega, ki se ujema z vašim prosojnim dozirnikom tekočega mila.

Dozirnike tekočega mila lahko uporabite tudi za ostale kopalniške potrebščine, kot so tekoči gel za umivanje telesa, šampon ali losjon. Na ta način ohranite enoten videz kopalniških dodatkov in se izognite pisanim originalnim embalažam izdelkov za osebno nego. 

In ne pozabite na lepe gobice in ščetke za nohte… Naj bodo tudi ti higienski dodatki skrbno izbrani.

Dišeča sveča,kopalniški set in toaletna torbica kot dekoracije


Spremenite kopalnico v prijeten spa kotiček

Vse pratične pripomočke in dodatke za osebno nego imamo večinoma v kopalnici. Vse te stvari  lahko lepo hranite v dekorativnih posodicah. Toaletna torbica je lahko prav lepa popestritev dekoracij, kamor lahko shranite npr. glavnike, krtače in gumice za lase. Kopalniške dodatke izberite v podobnih in ujemajočih se barvnih odtenkih, ki ni nujno, da so iste barve.

Naš kopalniški set dodatkov TORSLANDA je sestavljen iz dozirnika tekočega mila, lončka za zobne ščetke in manjšega pladnja – set je dekorativen in cenovno ugoden kopalniški dodatek.

Živahnejši videz kopalnice dosežete tudi z umetnimi rastlinami, za katere ni potrebno skrbeti.

Ne pozabite na ohranjanje lepega in sproščujočega vonja v kopalnici. Dišeče sveče in olja vnesejo prijeten spa občutek v toaletnih prostorih.

Brisače na stolčku ob dekorativnem ogledalu


Redno menjajte brisače

Brisače... Le kaj bi brez njih? Brisače, kopalne brisače, rokavice za umivanje… Brisače so na voljo v več velikostih, barvah in materialih.

Na splošno je potrebno redno in pogosto prati brisače, da preprečite širjenje mikrobov. Na zalogi morate imeti dovolj brisač, da jih lahko redno menjate. Tako kot pri kopalniških dodatkih se lahko tudi pri brisačah poigrate z barvnimi kombinacijami, ki vnesejo veselo vzdušje v vašo kopalnico. 

Lepo zložene brisače v pletenih košarah na polici


Spremenite stil kopalnice

Brisače in brisačke za obraz zvijte, zložite in uredite v lepe pletene košare, ki jih položite na vašo polico. Tako bodo izgledale lepše urejene in bodo tudi vedno na dosegu roke.

Če si vzamete čas za organizacijo kopalnice in pospravljanje, bo kopalnica izgledala večja in vi pa se boste še boljše počutili v urejenem prostoru.

Kopalniški dodatki na vozičku z brisačami in kopalniškimi preprogami


Prestavite kopalniške dodatke

Manjšo preureditev kopalnice dosežete na način, da le premestite par stvari po kopalnici – npr. voziček, košare ali manjše dodatke.

Osvežitev kopalnice ni nujno velika časovna niti denarna investicija. Z malimi preobrazbami in cenovno ugodnimi stilskimi preureditvami bo vaša kopallnica zasijala v novi luči.

Poglejte še mini preobrazbi pisarne in spalnice.

Imate tudi vi kakšen nasvet glede ureditve kopalnice? Podelite ga z nami v komentarju spodaj po blogom.