Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Razkošen trajnostni wellness kotiček

Razkošen trajnostni wellness kotiček

Čas, ki ga preživimo pod tušem, je ena od priložnosti, da si napolnimo baterije. Od trenutka, ko zjutraj zazvoni alarm in dokler ne zaspimo, moramo urediti kar nekaj zadev: se obleči, se voziti do službe, delati, nakupovati, narediti večerjo, pospraviti posodo in še kaj, ter naslednji dan začeti znova. Zakaj se torej ne bi razvajali teh nekaj minut, ki jih preživimo v kopalnici? Naša serija izdelkov SCANDINAVIAN SENSE ima luksuzen izgled in nam daje občutek ugodja.
 

Brisače, in črtaste brisače na stolčku ob jezeru

 

Vaša oaza miru

Privoščite si mehke in goste brisače in kopalniške preproge SCANDINAVIAN SENSE. Lahko jih kombinirate, ko želite ustvariti v kopalnici svojo spa oazo. Brisače in kopalniške preproge SCANDINAVIAN SENSE so narejene iz mešanice novega in recikliranega bombaža.

Pletena košara z črtastami brisačami ob jezeru

 

Izbira, ki ustvarja dober občutek

SCANDINAVIAN SENSE je naša bolj trajnostna izbira. Ko izberete SCANDINAVIAN SENSE, ste izbrali izdelke visoke kakovosti in lepega dizajna, izdelane s spoštovanjem do narave in ljudi.

Reciklirani materiali igrajo pomembno vlogo v liniji izdelkov SCANDINAVIAN SENSE. Z inovativnimi postopki se plastenke in ostanki bombaža med proizvodnjo pretvorijo v prejo za nove izdelke. Da bi vam zagotovili kar najvišjo kakovost, se reciklirana preja pomeša z novo. Na ta način materiali, ki bi lahko postali odpadki, dobijo novo življenje in tako koristijo vam in okolju.

Luksuzne brisače za na plažo v pleteni košari ob jezeru

 

Dizajn linije izdelkov SCANDINAVIAN SENSE navdihuje skandinavska narava in preprost način življenja. Blagi odtenki, nežni vzorci in naravni materiali, izbrani s skrbjo do okolja, naredijo to linijo popolno za ustvarjanje občutka umirjenosti in spokojnosti v vašem domu.

Brisače ob umivalniku v kopalnici

 

Izdelki te linije imajo v ponudbi tudi kopalniško preprogo ROLFS v sivi barvi. Tako vas ščitijo pred hladnimi tlemi kopalnice.

Siva kopalniška preproga v kopalnici

 

Standard Global Recycled

Izdelki z oznako Global Recycled Standard (GRS) po ISO-definiciji preverjeno vsebujejo reciklirane materiale. Materiali, ki se uporabljajo za izdelke z oznako GRS, se spremljajo tudi v celotnem proizvodnem procesu, da se zagotovi skladnost z družbenimi in okoljskimi praksami ter omejitvami pri uporabi kemičnih sredstev.

Večina tekstilnih izdelkov SCANDINAVIAN SENSE je certificiranih v skladu s standardom STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ki je vodilna svetovna oznaka za tekstil.

Linija izdelkov je v spletni trgovini na voljo od 4. januarja, v trgovinah od 22. januarja 2021. 

Poglejte tudi izdelke linije SCANDINAVIAN SENSE za spalnico TU.

Izvedite več

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Poiščite navdih za ureditev kopalnice v novi kolekciji Nordic Mood

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.