Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Skrb zase ni vedno glavna prednostna naloga v vsakdanjem hitrem življenjskem tempu, vendar bi morda morala biti. Poskrbite zase: psihično, čustveno in fizično in zato naredite nekaj dobrega zase in si vzemite čas za malo samorazvajanja. 

Če imate manj finančnih sredstev – ali nimate časa, da bi se cel dan razvajali – lahko dejansko doma izkoristite male in krajše trenutke in se razvajate tudi z malim proračunom.

Razvajate se lahko na več načinov

Če želite, da je skrb zase enostavna, pomislite na majhne stvari, ki jih lahko naredite v vsakdanjem življenju. Majhne podrobnosti štejejo, zato prižgite svečo s čudovitim, pomirjujočim vonjem, uporabite 5 minut več po tuširanju in uporabite prijeten losjon za telo ali pa si privoščite pomirjujočo masažo obraza vsako jutro.   

Valjček za obraz in masažni kamen v roza barvi


Zraven zobne ščetke imejte masažni kamen ali valjček za obraz in vsako jutro namenite nekaj minut negi. Valjček za obraz in masažni kamen VALLSTA sta izdelana iz rožnatega roževca, valjček za obraz je na voljo tudi v zelenem žadu. Podarite svoji koži masažo in čudovit sijaj s čudovitimi valjčki za obraz.

Vsi valjčki za obraz so edinstvenega videza, saj so ročno izdelani iz naravnih kristalov, zato je treba z njimi ravnati nežno.   

Valjček za obraz iz zelenega žada in dozirnik mila iz recikliranega stekla


Obdati se s prijetnim vonjem je lahko tudi skrb zase. Tudi če gre za majhen detajl, se ob prijetnih vonjavah počutite bolje in se sprostite. Obdajte se s pomirjujočimi dišavami, tako da po svojem domu postavite dišeče sveče ali dišeča olja.

Tri različna dišeča olja


Ko morate najti svoj vonj, je pomembno razmisliti o tem, kaj lahko ustvari prijetno vzdušje v vašem domu. V JYSK-u imamo dišeča olja s številnimi različnimi dišavami, na primer po nordijskem lesu, hrastu in jantarju ali morski soli in vrtnici.  


Zase morate poskrbeti tudi tako, da imate dovolj spanca. Namesto da pol ure preživite na telefonu, raje na hitro zadremajte. Če se težko sprostite in spite, vam lahko pomaga maska ​​za oči z glinenimi kroglicami.  

Maska za spanje, krpica za umivanje in rožnati masažni kamen na umivalniku


Masko za oči RUTVIK lahko segrevate ali hladite za sproščujoč učinek. Narejena je iz lanu z glinenimi kroglicami in 100 % bombaža, zato je prijetna za vse tipe kože.  


Le razvajajte se – ne samo prek vikenda – ampak si vzemite čas prav vsak dan, čeprav le za nekaj minut.

Izvedite več

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Poiščite navdih za ureditev kopalnice v novi kolekciji Nordic Mood

Nasveti za mehke in sveže brisače

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.