Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA BREZPLAČNE DOSTAVE na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 29. 9. - 2. 10. 22

Vrtna miza iz reciklirane tikovine in vrtni stoli

Vrtno pohištvo, ki ustvarja dober občutek

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtno pohištvo iz recikliranih materialov, trajnostni razvoj, reciklirana plastika, vrtni zaboj, reciklirana plastika iz oceanov

Trajnost je za podjetje JYSK pomembna in nenehno si prizadevamo za večjo uporabo recikliranih in bolj trajnostnih materialov ter za zmanjšanje ogljičnega odtisa.

Med vrtnim pohištvom je zelo enostavno najti izdelke, ki ustvarjajo dober občutek. Vse vrtno pohištvo iz podjetja JYSK ima certifikat FSC® (FSC® N001715), več izdelkov v našem asortimanu pa je narejenih iz recikliranih materialov. Podrobnosti o nekaterih naših priljubljenih izdelkih iz recikliranih materialov najdete v tej objavi v tem blog zapisu.

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG je narejen iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG ni le eleganten in udoben vrtni stol. Njegov sedež in hrbtni naslon sta izdelana iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov, leseni del naslona za roke pa je iz tikovine, ki ima okoljski certifikat FSC. Vrtni stol SADBJERG je nakladljiv in ga je zato enostavno shraniti, saj zavzame malo prostora. Njegovo življenjsko dobo mu podaljšate tako, da ga pozimi zaščitite pred dežjem in vetrom.  

Vrtni nakladljiv stol s sedežem in naslonom iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov


Vrtni zaboj SVENDBORG je narejen iz 60 % reciklirane plastike

Vrtni zaboj SVENDBORG je izdelan iz plastike, od tega je 60% reciklirane plastike. Lahko služi za shranjevanje raznih stvari ali za sedenje, tako da prihranite tako prostor kot denar. Ker ima UV zaščito, bo ohranil svojo barvo, hkrati pa zaščitil vaše stvari.

Plastičen vrtni zaboj na terasi, izdelan iz 60% reciklirane plastike


Preproga ELVESANGER je narejena iz 100 % reciklirane plastike

Ko opremite teraso ali balkon, dodajanje preproge nalepi piko na i. Preproga ELVESANGER je na voljo v različnih barvah, vzorcih in velikostih, vsem pa je skupno: 100% reciklirana plastika.

Preproga iz recikliranega materiala na terasi in bistro set