Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Vrtna miza iz reciklirane tikovine in vrtni stoli

Vrtno pohištvo, ki ustvarja dober občutek

Trajnost je za podjetje JYSK pomembna in nenehno si prizadevamo za večjo uporabo recikliranih in bolj trajnostnih materialov ter za zmanjšanje ogljičnega odtisa.

Med vrtnim pohištvom je zelo enostavno najti izdelke, ki ustvarjajo dober občutek. Vse vrtno pohištvo iz podjetja JYSK ima certifikat FSC® (FSC® N001715), več izdelkov v našem asortimanu pa je narejenih iz recikliranih materialov. Podrobnosti o nekaterih naših priljubljenih izdelkih iz recikliranih materialov najdete v tej objavi v tem blog zapisu.

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG je narejen iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG ni le eleganten in udoben vrtni stol. Njegov sedež in hrbtni naslon sta izdelana iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov, leseni del naslona za roke pa je iz tikovine, ki ima okoljski certifikat FSC. Vrtni stol SADBJERG je nakladljiv in ga je zato enostavno shraniti, saj zavzame malo prostora. Njegovo življenjsko dobo mu podaljšate tako, da ga pozimi zaščitite pred dežjem in vetrom.  

Vrtni nakladljiv stol s sedežem in naslonom iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov


Vrtni zaboj SVENDBORG je narejen iz 60 % reciklirane plastike

Vrtni zaboj SVENDBORG je izdelan iz plastike, od tega je 60% reciklirane plastike. Lahko služi za shranjevanje raznih stvari ali za sedenje, tako da prihranite tako prostor kot denar. Ker ima UV zaščito, bo ohranil svojo barvo, hkrati pa zaščitil vaše stvari.

Plastičen vrtni zaboj na terasi, izdelan iz 60% reciklirane plastike

 

 

Izvedite več

Kako izbrati vrtni ležalnik

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Izberite ustrezen vrtni senčnik ali platno za zaščito pred soncem

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.