Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Vrtna miza iz reciklirane tikovine in vrtni stoli

Vrtno pohištvo, ki ustvarja dober občutek

Trajnost je za podjetje JYSK pomembna in nenehno si prizadevamo za večjo uporabo recikliranih in bolj trajnostnih materialov ter za zmanjšanje ogljičnega odtisa.

Med vrtnim pohištvom je zelo enostavno najti izdelke, ki ustvarjajo dober občutek. Vse vrtno pohištvo iz podjetja JYSK ima certifikat FSC® (FSC® N001715), več izdelkov v našem asortimanu pa je narejenih iz recikliranih materialov. Podrobnosti o nekaterih naših priljubljenih izdelkih iz recikliranih materialov najdete v tej objavi v tem blog zapisu.

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG je narejen iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG ni le eleganten in udoben vrtni stol. Njegov sedež in hrbtni naslon sta izdelana iz reciklirane odpadne plastike iz oceanov, leseni del naslona za roke pa je iz tikovine, ki ima okoljski certifikat FSC. Vrtni stol SADBJERG je nakladljiv in ga je zato enostavno shraniti, saj zavzame malo prostora. Njegovo življenjsko dobo mu podaljšate tako, da ga pozimi zaščitite pred dežjem in vetrom.  


Vrtni zaboj SVENDBORG je narejen iz 60 % reciklirane plastike

Vrtni zaboj SVENDBORG je izdelan iz plastike, od tega je 60% reciklirane plastike. Lahko služi za shranjevanje raznih stvari ali za sedenje, tako da prihranite tako prostor kot denar. Ker ima UV zaščito, bo ohranil svojo barvo, hkrati pa zaščitil vaše stvari.

 

Izvedite več

Novoletna razsvetljava: varnostni nasveti

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem