Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Nov koncept majhnih kosov pohištva v JYSK-u

Trendovski majhni kosi pohištva, ki bodo pritegnili pozornost

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: novi izdelki, majhni kosi pohištva, ureditev doma

Morda potrebujete več barve v vašem domu? Ali si želite poseben kos pohištva z nenavadno obliko ali morda kombinacijo obojega? Naša nova kolekcija majhnih kosov pohištva združuje izdelke zanimivih oblik in barv, zato boste zagotovo našli vsaj en nov izdelek, ki bo idealen za vašo spalnico, jedilnico, hodnik ali dnevno sobo.  To sezono vam predstavljamo 11 novih kosov majhnega pohištva, ki so nedvomno trendovski dodatek za vaš dom.


Igriva ureditev doma

"Naši novi majhni kosi pohištva izstopajo na svoj način," pravi nabavnica za majhne kose pohištva Susanne Bank.

Novi izdelki so stilska klop (TURN), tri različne dekorativne stenske police (GIMMICK, OVAL, in FRAME IT), klubska mizica (CUT OUT) in stolček (WAVE), oba na voljo v dveh barvah, eleganten jedilniški stol (SPIDER), polica (UP SIDE DOWN), praktičen voziček (MOVE IT), ogledalo (FACE ME) in robusten poličnik (DIY). Vsi izdelki pritegnejo pozornost s svojim dizajnom in barvnimi odtenki ter so lahko lep dodatek vašemu domu.

“Z našimi novimi majhnimi kosi pohištva želimo prevzeti vodstvo z jasno razvidnim oblikovanjem in privlačnimi barvami. Niso povezana kolekcija, ampak so posamezni majhni kosi pohištva, s katerimi lahko naši kupci dodajo malo barve v svoj dom,” pravi Susanne Bank.

Multifunkcionalni dodatki za dom

Kolekcija majhnih kosov pohištva je zelo raznolika. Skupni imenovalec tem majhnim kosom pohištva so vsestranskost in različni načini uporabe. Voziček MOVE IT je idealen za kuhinjo, saj lahko na njem shranjujemo lonce, ponve ali zelenjavo. Po drugi strani, pa ga lahko uporabimo v kopalnici za odlaganje gelov, brisač in sušilca za lase. Poličnik DIY je lahko primeren za delavnico, saj lahko na njem hranite orodje. Umestite pa ga lahko tudi v otroško sobo za odlaganje igrač in knjig. 

Enaka raznovrstna uporaba velja tudi za ostale izdelke iz te kolekcije - uporabite domišljijo...

11 novih majhnih kosov pohištva je že na voljo tako v spletni trgovini, kot v fizičnih trgovinah od 7. avgusta dalje. Kateri je vaš favorit? Napišite v spodnjem komentarju!