Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Do 31. 10. 23 brezplačna dostava na dom za spletne nakupe nad 300 eur (velja za dostave od 8-16h)!

 

 

 

 

Božična darila in dekoracije v skandinavsem dizajnu

Ideje za božična darila zanjo in zanj

Božič je tik pred vrati in zato je čas za vsakoletno vprašanje: Kaj podariti svojemu partnerju ali partnerki, prijatelju ali prijateljici, bratu, sestri ali staršu za božično darilo?

Božična darila za vsakogar

Ko iščete popolno božično darilo, lahko že nekaj mesecev prej opazujete, ali jim nekaj posebnega manjka ali si želijo kakšno posebno stvar. Morda opazite, da potrebujejo novo posteljnino, ali pa omenjajo, da bi si želeli kopalni plašč, da so se naveličali starih vzglavnikov in prešitih odej ali da bi v njihovem domu lahko dodali kakšno novo dekoracijo.

Božična darila za osebno nego zanjo in zanj


Osebna nega je za vsakogar malo drugačna. Za nekoga je to, dolgo tuširanje in uporaba mehke brisače. Za druge je ob redni osebni negi pomembna tudi nega kože ali preureditev kopalnice v spa kotiček.

Za vse pa velja: nujno je, da si vzamete nekaj minut časa za vaše dobro počutje.

Klasična božična darila zanjo in zanj

Klasično božično darilo so brisače. Velike brisače, brisače za roke, krpice za umivanje in brisače za plažo so odlična darila, še posebej, če so narejena iz kakovostnih materialov. Brisače lahko podarite v živahnejših barvah ali pa se odločite za varnejšo izbiro barv: modra, bela ali siva. 


Druga odlična ideja za darilo so prešite odeje in vzglavniki. Izbira vzglavnika in prešite odeje je lahko zelo individualna. Če na vašem seznamu želja ni določene prešite odeje ali vzglavnika, izberite izdelek, ki se vam zdi primeren. Preberite naš vodič za prešite odeje in vodič za vzglavnike, če ste v dvomih, kaj izbrati. 

Poglejte naš asortiman vzglavnikov tu

Poglejte naš asortiman prešitih odej tu

In ne pozabite, da lahko prejemnik darilo kadarkoli vrne ali zamenja v JYSK-u. Ne glede na to, ali ste izdelek kupili na spletu ali v trgovini, ga lahko zamenjate ali vrnete brez časovne omejitve. 

Božično darilo, ki osveži spalnico

Drugo priljubljeno in klasično darilo je posteljnina. Enako kot brisače, jih uporabljamo vsak dan. V JYSK-u imamo pestro izbiro posteljnin v različnih materialih in dizajnih, kar olajša iskanje darila zanjo ali zanj.

 

V spalnici preživimo veliko časa, zato se moramo v njej počutiti prijetno in sproščujoče. Podarite lahk tudi darilo, ki nadgradi spalnico prejemnika darila, na primer okrasne blazine, posteljno pregrinjalo ali odejo:

Estetsko božično darilo zanjo in zanj

Estetsko darilo je za tiste, ki ljubijo notranjo dekoracijo, ali tiste, ki se preprosto pritožujejo nad svojim dolgočasnim domom. Dekoracije so odlično božično darilo, saj jih je na izbiro zelo veliko – in enostavno je najti nekaj za vsako ceno.


Raziščite naš svet dekoracij in izdelkov za dom ter poglejte najljubše tu:

Božično darilo za igričarje

Poglejte odlične gaming stole za igričarje.


Da bi vam pomagali najti zmagovalno darilo, smo izbrali naše najboljše igričarske izdelke, med katerimi lahko izbirate:


In nenazadnje, zapomnite si tisti trenutek prisotnosti in sreče družinskih članov in prijateljev, ko si pod božičnim drevesom podarite darila.

Izvedite več

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Popestrite svoj dom z dekoracijami v poletnih barvah