Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

 Predmeti za dekoracijo doma, kot so vaza in jedilni stoli v barvnih odtenkih breskve

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"

Barva leta 2024 barvnega inštituta Pantone je osupljiva »Peach Fuzz« – mehak in umirjen barvni odtenek peščene barve ali bež barve z opaznimi podtoni marelice, oranžne mandarine in seveda breskve. Barva izvira iz eksotične in poživljajoče breskvasto oranžne barve, vendar z veliko bolj mehkim in elegantnim izrazom, ki omogoča, da se zlahka zlije z vsakim sodobnim domom.

"Peach Fuzz" je odtenek, poln mladostnega veselja, topline in aktualnosti. Kot pravi izvršna direktorica Inštituta za barve Pantone Leatrice Eiseman v razkritju "Barve leta 2024": "Pri iskanju odtenka, ki odraža naše prirojeno hrepenenje po bližini in povezanosti, smo izbrali barvo, ki izžareva toplino in sodobno eleganco." Kot poudarja Leatrice, smo vsi radi bližje drug drugemu in delimo radosti življenja. Nadaljuje: "[Peach Fuzz je] odtenek, ki odraža sočutje, nudi otipljiv objem in brez truda povezuje mladostno z brezčasnim."

Jedilniški stoli v odtenskih barve leta Pantone Peach buzz
Jedilniški stol BISTRUP pep.breskev
42,50/kos.
54,99 /kos.
-22%
Samo na spletu

Dodajte Peach Fuzz v svoj prostor z malimi dodatki

Kot pri vsakem poudarjenem trendu ali barvi je lahko dodajanje posameznih trendovskih dodatkov, namesto da bi povsem sledili trendu, odličen način, da ga vključite v svoj prostor. Dodajte majhne barvne odtenke v svoj dom, zlasti dekoracije, ki lahko delujejo kot privlačen osrednji del doma – ali uporabite mehke tkanine, kot so okrasne blazine in odeje, da še bolj zmehčate svoj prostor. Poiščite predmete za dekoracijo doma v barvah, ki se dobro ujemajo s Pantone Peach Fuzz, kot so topla bela, bež, peščena in kaki, pa tudi prašna roza in nežno rožnata.
 

Mehke barve, kot so bež, taupe, roza in topla bela, se zelo dobro ujemajo s Peach Fuzz, saj barve ustvarjajo igriv kontrast, ki povzdigne celotno estetiko.


Poiščite več navdiha za okrasitev svojega doma v naši celotni ponudbi dekoracij za dom.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi