Omarice in vitrine v različnih stilih

Omarice in vitrine so zelo primerne za shranjevanje raznih dodatkov za dom, oblačil, posteljnin, knjig itd. V komode in prelepe vitrine lahko shranite tudi stvari, ki jih uporabljate le občasno. Medtem ko so v omaricah predmeti pospravljeni tako, da so skriti pred pogledi obiskovalcev, steklena vrata vitrine omogočajo, da pokažete svoj jedilni servis iz porcelana ali kristalne kozarce. V trgovinah in v spletni trgovini ponujamo vse od modernih omaric s svetlečim belim sijajem do omaric z lekarniškimi predalčki iz borovega lesa in vitrin z antičnim videzom, omaric v videzu hrasta ali v beli barvi. Moderna je kombinacija omaric v barvi betona in bele barve. Ponudba raznovrstnih omaric, komod in vitrin je res velika, še večjo izbiro omaric s predali oz. predalnike pa najdete tu. Poglejte tudi, kako organizirati spalnico.

48 izdelki
  48 izdelki

  Omarice so praktične za shranjevanje stvari in oblek

  Omarice in vitrine so prostorne in kot nalašč za shranjevanje. Vitrino lahko uporabimo v vseh tipih stanovanj ali hišah. Tako komoda kot vitrina sta res odlični kot dodatni prostor za shranjevanje predmetov ali oblačil. V jedilnici lahko vitrino ali omarico uporabite za odlaganje kozarcev, skled, porcelana, servietov ali prtov. V spalnici je komoda praktična izbira kot dodatek k garderobni omari za shranjevanje npr. spodnje perilo in nogavice. Na hodniku se lahko omarica uporablja za shranjevanje pokrival, rokavic, obutve itd. Možnosti je veliko.

  Raznolika izbira nizkih omaric 

  Omarice in vitrine so na voljo v več različicah in jih je mogoče kupiti tako z nogami kot brez njih, nekatere modele omaric in komod lahko namestite direktno na steno ali neposredno na tla.

  Stoječa vitrina

  Prednost stoječe vitrine je, da vam v steno ni potrebno vrtati lukenj za obešanje, kljub temu pa ima vitrina prostor za shranjevanje za lepimi steklenimi vrati.

  Viseča vitrina

  Ta vrsta vitrine visi na steni in je najpogosteje iz istega materiala kot omarica pod njo. Viseča vitrina je eleganten kos pohištva, ki dobro izgleda na steni v dnevni sobi ali jedilnici.

  Omarica z ali brez nog

  Omarica z ali brez nog je klasična izbira, ker jo je enostavno postaviti na tla in ne zahteva dodatnega dela, ki je potreben za namestitev na steno. Poleg tega jo po potrebi enostavno premikate po domu.

  Stenska omarica

  Z omarico, ki visi na steni, pridobite več talne površine in vam tudi na primer olajša sesanje. Hkrati je stenska omarica tudi del dekoracij vašega doma. Upoštevajte, da niso vse komode primerne za obešanje.

  Uredite omarico v svojem stilu

  Osebno noto lahko svoji omarici ali vitrini dodate tako, da na njo postavite okvirje za slike, vaze ali druge okrasne predmete. Omarico ali vitrino v beli barvi lahko na primer dopolnite z vazami in svečniki v temnih barvah, da dobite dobre kontraste. Poglejte našo bogato izbiro komod in poiščite svoje najljubše med našimi številnimi omaricami in vitrinami, ki so vedno po odličnih cenah. Če potrebujete navdih za notranjo opremo dnevne sobe ali jedilnice, raziščite naše številne objave v blog zapisih o notranjem oblikovanju tu.

  Izbira predalnikov in omaric

  Pri izbiri predalnikov in omaric za svoj dom je pomembno upoštevati ne samo funkcionalnost, temveč tudi estetski vidik, da se bodo skladali s celotno notranjo opremo. Poleg tega je smiselno razmisliti o velikosti prostora, ki ga imate na voljo, in se odločiti za kose pohištva, ki bodo izkoristili razpoložljiv prostor na najboljši način. Predalniki in omarice so bistveni kosi pohištva v vsakem domu, saj omogočajo organizacijo in shranjevanje različnih predmetov ter ohranjajo prostor urejen. Obstaja veliko različnih vrst predalnikov in omaric, ki se prilagajajo različnim potrebam in slogom opreme. Tukaj je nekaj primerov: kuhinjske omarice, predalniki za oblačila, kopalniške omarice, vitrine za jedilnico, predalniki za pisarno itd.