Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Skandinavske božične dekoracije, kot so okrasne blazine in odeje, so priljubljeni

Vpogled v božično kolekcijo

Božični prazniki se približujejo! Za mnoge ljudi po vsem svetu – in seveda tudi v JYSKu – je božič resnično sinonim za »hygge«. Že sedaj bi vam radi predstavili novo božično kolekcijo Nordic Mood, ki predstavlja vrsto najpomembnejših skandinavskih božičnih okraskov, ki jih morate imeti za decembrske praznike.

Nova kolekcija uteleša brezčasne elemente tradicionalnega nordijskega božiča, kot so srčki, jelke in zvezde, skupaj z vedno očarljivimi skandinavskimi škrati in palčki z značilnimi rdečimi klobuki. Bogati, prefinjeni odtenki klasične zelene in rdeče dopolnjujejo toplo belo in zemeljske barve, rezultat pa je barvna kombinacija, ki zajema tradicionalni božič, ko se z nostalgijo spominjamo preteklih srečnih dni. Nova božična kolekcija Nordic Mood je na voljo od oktobra, tako da se boste lahko pravočasno in v miru pripravili na praznovanje enega izmed najljubših časov leta.

Božične skodelice v rdeči in zeleni  barvi z božičnimi motivi srčkov

Božična skodelica GULLTOP bo zagotovo dodala nekaj božičnega razpoloženja v vaš praznični čas. Ljubke keramične skodelice, ki spominjajo na klasične emajlirane skodelice, so na voljo v živahni rdeči in temno zeleni barvi ter okrašene z očarljivimi božičnimi motivi. Ne glede na to, ali srkate vroč kakav ali vašo najljubšo praznično pijačo, bo skodelica GULLTOP v vsak vroč napitek, ki ga uživate z družino in prijatelji, vnesla pridih veselja in prazničnega duha.

Okrasno božično srce PYSSEL v rdeči ali zeleni barvi je popestritev tradicionalnega skandinavskega pletenega božičnega srca. S svojo ljubko, zaobljeno obliko je PYSSEL privlačen božični okras, ki bo zagotovo naredil vaš dom malo bolj vesel.

Božični škrat z rdečo kapo in sivo brado, rdeč svečnik z LED svečami in umetna zimzelena vejica

Od keramike in pločevink do mehkega in prijaznega božičnega škratka MUGGLESTEN najdete med ljubšimi izdelki za praznično vzdušje. Nagajivi božični škratek je opremljen z ikoničnim rdečim klobukom in ljubkim nosom z gumbi. Ali nosi volnen pulover ali si samo nadene veliko, košato sivo brado? To je vaša odločitev.

Ko gre za tradicionalni skandinavski božič, je svečnik za sveče HILDEGUN odličen primer sodobnega pogleda na obstoječe tradicije. Njegova minimalistična, geometrijska oblika in LED luči prinašajo dekoracijo in udobje v eni sami kombinaciji, ki vam omogoča, da osvetlite svoje okenske police skozi zimske mesece.

Prijetno okrašena dnevna soba s božičnimi dekoracijami v skandinavskem duhu
Umetna vejica jelke v zeleni vazi in skandinavske dekoracije na pladnju
Festive Christmas cushions with Christmas tree motifs

Nova kolekcija božičnih izdelkov Nordic Mood vključuje živahne božične dekoracije, ki vnašajo praznično vzdušje v vaš dom in vse za lepo doživetje božičnih praznikov. 

Zimzelene vejice s storži in skandinavske božične dekoracije

Tako kot mnogi drugi izdelki v božični kolekciji Nordic Mood tudi božični okraski COVELLIN izpostavljajo tradicionalno skandinavsko praznično dekoracijo. Z enim elementom v beli in zlati barvi v obliki klasičnega angela ter drugim v črni in zlati barvi v obliki osemkrake zvezde so ti okraski odlični primeri, kako lahko minimalistična preprostost prinese božično veselje v vaš dom. Okraske COVELLIN postavite na vaše božično drevo, na jelke ali borove vejice v okrasnih postavitvah ali kamor koli drugje, kjer mislite, da bi lahko polepšali razpoloženje s prazničnim veseljem.

Svečnik v obliki zvezde iz marmorja, božična LED sveča z zvezdicami in LED božično drevo

Svečnik RUTILKVARTS je izdelan v obliki zvezde. Njegova višina in medeninasti detajli dajejo svečniku sodoben izraz, hkrati pa se dobro zlijejo s tradicionalnimi božičnimi dekoracijami. Svečnik RUTILKVARTS se odlično prilega praznični sveči, kot je NELLIK, božični LED sveči, ki je subtilno okrašena z zlatimi zvezdami. Za prijetnejši ambient je božično drevo VILJE z LED osvetlitvijo kot nalašč za popestritev vzdušja in pusti, da se praznično veselje razširi v vsak kotiček vašega doma.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi