Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Črna računalniška miza, ki je prilagojena igranju igric, ima LED barvno osvetlitev

Izberite računalniško mizo HALDUM z LED lučmi

Predstavljamo vam novo računalniško mizo HALDUM z LED osvetlitvijo, ki je prilagojena igranju računalniških igric. Računalniška miza ima močno osvetlitev. Če ste zavzeti igralec računalniških iger, vam miza HALDUM omogoča čudovito osvetlitev vašega igričarskega kotička. 

Osvetlite svoj igričarski kotiček za boljšo igričarsko izkušnjo

Računalniška miza HALDUM bo osvetlila vašo igralno postajo z enim integriranim LED trakom, nameščenim z ene strani mize na drugo.

Priporočamo, da mizo postavite malo stran od stene. Tako se bo LED osvetlitev lepo odbila od nje - podobno kot ambientalna osvetlitev. 

Računalniška miza z LED lučmi in upravljalcem lučk


Vse učinke lahko nadzorujete s priloženim daljinskim upravljalcem. Izberite med naborom vnaprej nastavljenih učinkov, kot je učinek mavričnega toka - ali izberite določeno barvo na upravljalcu. Če se želite ujemati z barvo vaših igričarskih dodatkov, jo uskladite neposredno na upravljalcu. 

Na daljinskem upravljalniku lahko prilagodite tako moč svetlobe kot hitrost učinkov. 

Računalniška miza HALDUM se enostavno poveže z vašo napravo

Računalniška miza HALDUM ima možnost, da jo lahko s priloženim kablom USB-A enostavno priključite na vse, kar ima izhod USB. Povežite jo lahko z osebnim računalnikom, AC adapterjem - izbiro prepuščamo vam. Priporočamo vam, da uporabite prenosno baterijo (ni priložena) in jo postavite v mrežasti predel za shranjevanje pod mizo.  

Pameten in praktičen kabelski sistem z mrežico

Upravljanje kablov je pomembno za zagotovitev urejenega igričarskega kotička. S pametnim kabelskim sistemom iz mrežice lahko napeljete vse svoje kable pod mizo in navzgor po kabelskih poteh na namizju.

Adapterje postavite v sistem mrežice za shranjevanje in od vaše mize bo potekal samo en kabel. 

Površina računalniške mize s teksturo iz ogljikovih vlaken in prilagodljive nogice

Računalniška miza HALDUM ima nekaj odličnih lastnosti, ki jo delajo posebno. Izpostavimo lahko podrobno teksturo ogljikovih vlaken na površini mize, kar zagotavlja eleganten videz in odličen občutek - ter urejen izgled igralne površine.

Potebujete nov gamerski stol? Poglejte naš asortiman računalniških stolov v lepih barvah.

Zaobljeni rob mizne plošče je prav tako odličen detajl, poleg kovinske ploščice z logotipom na obeh straneh mize.

Celoten okvir računalniške mize HALDUM je izdelan iz kovine - od nosilnega nosilca do nog in nog mize. Pod nosilcem vsake noge sta nameščeni dve fleksibilni in stabilni nogici, ki zagotavljata pravilno višino, če je miza morda na neravni površini. 

Računalniška miza HALDUM je na voljo v fizičnih trgovinah in v spletni trgovini po 20. septembru 2021. K mizi se odlično prilega gaming stol RANUM z LED osvetlitvijo.

Izvedite več

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Mini preobrazba domače pisarne

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma