Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Pisarna z leseno polico za odlaganje pametnih naprav in drobnarij

Mini preobrazba domače pisarne

Datum:

Kategorija: Dom

Tags: domača pisarna, ureditev delovnega kotička , organizacija delovnega kotička

Bi radi preuredili in osvežili domačo pisarno? V tem blog zapisu lahko najdete navdih za ureditev delovnega kotička, da bo prijeten in udoben ter hkrati praktičen. Dodajte mu nekaj polic, škatel in košar, ki jih okrasite z nekaj zelenja, dekoracijami in za še večje udobje mogoče dodate še umetno kožo.


Praktične rešitve za odlaganje v domači pisarni

Pri praktičnih rešitvah za shranjevanje in odlaganje stvari bodite iznajdljivi in kreativni. Vedro AKITA lahko služi za shranjevanje različnih ovijalnih papirjev, lepenk in kartonov. Vedro lahko uporabite tudi kot koš za smeti, ki ga lahko pokrijete s pokrovom za lepši videz delovnega kotička.

Vedro s pokrovom in voziček


Lična dekorativna posodica TOMAS iz zelene keramike vam lahko služi za odlaganje sponk ali drugih majhnih stvari, ki sicer ponavadi ležijo po vsej pisalni mizi ali celo na tleh.

Nasvet: Če želite imeti na dosegu rok določene stvari, potem je odlična izbira voziček, ki ga preprosto premikate po prostoru.

Asimetričen poličnik in pletene košare za shranjevanje


Poličniki in knjižne omare so nepogrešljiv kos pohištva za shranjevanje knjig, za zbiratelje ali služijo kot dekorativni kos pohištva, kamor odlagate dekoracije. Poličnik TRAPPEDAL je na voljo v dveh velikostih in je zanimiv kos pohištva zaradi razporeditve polic, kamor lahko umestite knjige, volno ali spominke.  

Nasvet: Razporeditev stvari v ravne linije zagotavlja urejen in organiziran videz. 

Dekoracije dajo osebni pečat delovnemu kotičku

Stekleni pladenj z umetnimi rastlinami in dekoracijami


Če radi zbirate razne male dekoracije, kamenčke ali spominke, pa ne veste, na kakšen način jih umestiti v delovni kotiček. Umestite jih na manjši pladenj ali v manjšo škatlo. Tako bodo izgledali urejeno in skladno, čeprav se med seboj sploh ne ujemajo.

Več nasvetov, kako urediti vaše prostore, najdete v blogih: o spalnici in o kopalnici.

Imate tudi vi kakšen dober nasvet za praktično urejeno domačo pisarno? Podelite ga z nami v komentarju pod blogom!

Displaying 0 - 0 of 0