Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Mini preobrazba domače pisarne

Mini preobrazba domače pisarne

Bi radi preuredili in osvežili domačo pisarno? V tem blog zapisu lahko najdete navdih za ureditev delovnega kotička, da bo prijeten in udoben ter hkrati praktičen. Dodajte mu nekaj polic, škatel in košar, ki jih okrasite z nekaj zelenja, dekoracijami in za še večje udobje mogoče dodate še umetno kožo.


Praktične rešitve za odlaganje v domači pisarni

Pri praktičnih rešitvah za shranjevanje in odlaganje stvari bodite iznajdljivi in kreativni. Uporabite škatle in košare, ki lahko služijo za shranjevanje različnih ovijalnih papirjev, lepenk in kartonov. Uporabite jih lahko tudi kot koš za smeti za lepši videz delovnega kotička.


Dekorativne posodice  vam lahko služijo za odlaganje sponk ali drugih majhnih stvari, ki sicer ponavadi ležijo po vsej pisalni mizi ali celo na tleh.

Nasvet: Če želite imeti na dosegu rok določene stvari, potem je odlična izbira voziček, ki ga preprosto premikate po prostoru.


Poličniki in knjižne omare so nepogrešljiv kos pohištva za shranjevanje knjig, za zbiratelje ali služijo kot dekorativni kos pohištva, kamor odlagate dekoracije. Poličnik TRAPPEDAL je na voljo v dveh velikostih in je zanimiv kos pohištva zaradi razporeditve polic, kamor lahko umestite knjige, volno ali spominke.  

Nasvet: Razporeditev stvari v ravne linije zagotavlja urejen in organiziran videz. 

Dekoracije dajo osebni pečat delovnemu kotičku


Če radi zbirate razne male dekoracije, kamenčke ali spominke, pa ne veste, na kakšen način jih umestiti v delovni kotiček. Umestite jih na manjši pladenj ali v manjšo škatlo. Tako bodo izgledali urejeno in skladno, čeprav se med seboj sploh ne ujemajo.

 

Več nasvetov, kako urediti vaše prostore, najdete v blogih: o spalnici in o kopalnici.

 

 

Izvedite več

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma

Kako organizirati delovni prostor za delo od doma

Kako urediti pisarno in predsobo

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.