Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Moderno urejena pisarna s serijo pohištva v barvi hrast in pisarniškim stolom

Mini preobrazba domače pisarne

Bi radi preuredili in osvežili domačo pisarno? V tem blog zapisu lahko najdete navdih za ureditev delovnega kotička, da bo prijeten in udoben ter hkrati praktičen. Dodajte mu nekaj polic, škatel in košar, ki jih okrasite z nekaj zelenja, dekoracijami in za še večje udobje mogoče dodate še umetno kožo.

Praktične rešitve za odlaganje v domači pisarni

Pri praktičnih rešitvah za shranjevanje in odlaganje stvari bodite iznajdljivi in kreativni. Uporabite škatle in košare, ki lahko služijo za shranjevanje različnih ovijalnih papirjev, pisarniškega materiala, lepenk in kartonov. Uporabite jih lahko tudi kot koš za smeti za lepši videz delovnega kotička. V manjše škatle ali košarice zložite kartone, papirje, škarje, lepila in ostali pisarniški pribor.


Dekorativne posodice  vam lahko služijo za odlaganje sponk ali drugih majhnih stvari, ki sicer ponavadi ležijo po vsej pisalni mizi ali celo na tleh.

Nasvet: Če želite imeti na dosegu rok določene stvari, potem je odlična izbira voziček, ki ga preprosto premikate po prostoru.


Poličniki in knjižne omare so nepogrešljiv kos pohištva za shranjevanje knjig, za zbiratelje ali služijo kot dekorativni kos pohištva, kamor odlagate dekoracije. Poličnik TRAPPEDAL je na voljo v več velikostih ter dveh barvnih odtenkih in je zanimiv kos pohištva zaradi razporeditve polic, kamor lahko umestite knjige, volno ali spominke.  

Nasvet: Razporeditev stvari v ravne linije zagotavlja urejen in organiziran videz. 

Dekoracije dajo osebni pečat delovnemu kotičku


Če radi zbirate razne male dekoracije, kamenčke ali spominke, pa ne veste, na kakšen način jih umestiti v delovni kotiček. Umestite jih na manjši pladenj ali v manjšo škatlo. Tako bodo izgledali urejeno in skladno, čeprav se med seboj sploh ne ujemajo.

Poglejte si še nekaj izdelkov za ureditev vašega delovnega ali šolskega kotička. Na voljo so vam kakovostni in raznoliki pisarniški stoli, pisalne mize in gaming stoli. Raziščite tudi našo ponudbo dvižnih pisalnih miz.

Več nasvetov, kako urediti vaše prostore, najdete v blogih: o spalnici in o kopalnici.

Seveda pa morate urediti svoj delovni kotiček glede na velikost prostora. V naši ponudbi lahko najdete raznoliko pisarniško pohištvo: od stojal za prenosne računalnike, manjših pisalnih miz, nekaterim lahko tudi dvignete višino, večjih pisalnih miz s predali ali brez, raznolika je tudi ponudba pisarniških stolov. Odlični so tudi posebni gaming stoli. Raziščite raznolike ureditve pisarn tu, kjer lahko najdete odlične ideje.

 

Izvedite več

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma