Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Delovni kotiček in predsoba

Kako urediti pisarno in predsobo

Ena od pomembnih zadev v vaši domači pisarni je, da se čimprej znebite nereda, ko npr. ne najdete pisal, papirjev ali škarij. Urejenost delovnega kotička pripomore k vaši produktivnosti, obenem pa s pospravljanjem naredite premor od dela, kar vam tudi pomaga k boljšemu počutju in večji energiji, ki jih posledično prinesejo organizirane stvari v domu. 

Pametne rešitve za shranjevanje stvari

Najučinkovitejša metoda pri urejanju doma je shranjevanje in odlaganje stvari na točno določena mesta. Kupite si pohištvo, ki ima vgrajene police ali predale, kamor lahko odložite veliko stvari. Uporabite tudi vertikalen prostor, npr. stenske police ali sami naredite čudovito oglasno desko. Bodite ustvarjalni in uporabite hrbtni del stare slike za citate, otroške risbe ali razne spominke. Košare so idealne za shranjevanje manjših stvari kot so beležke, čopiči ali druga ustvarjalna orodja, ki naj kukajo iz njih, da jih lažje najdete. Če jih zložite v škatle, pa jih označite z nalepkami. 

 
Za našo percepcijo urejenosti prostora je pomemben tudi njegov vizualni izgled. Uporabite usklajene barve dekoracij in škatel za shranjevanje, da bo imela domača pisarna enoten izgled. V prikazanem delovnem kotičku smo uporabili skladne naravne in zemeljske barve, ki prinašajo mirnejšo, a še vedno toliko dinamično atmosfero, da vas popelje v kreativno vzdušje.

Stilsko uredite predsobo

Ko uredite domačo pisarno, je na vrsti predsoba. Če vstopite v dom, kjer naletite na kup nepospravljenih čevljev in razmetanih vrečk, bi se najraje obrnili na petah in odkorakali nazaj domov. Preprosto si organizirajte predsobo na način, da boste v nekaj sekundah vedno imeli urejen vhod v dom.  Hkrati pa bo predsoba videti še čudovita.


Če imate večjo predsobo ali velik hodnik ob vhodu v dom, potem lahko tu postavite enega od poličnikov TRAPPEDAL, kamor lahko odložite košaro za šale, kape in rokavice. Čudovito dobrodošlico gostom pa boste pripravili z izbranim zelenjem in rožami, ki jih lepo razvrstite po poličniku. Veliko polic pa prav pride tudi za odlaganje ključev ali sončnih očal na posebnem pladnju. 


Poličnik lahko uporabite tudi kot predelno steno, če iz vhoda vstopate direktno v dnevno sobo, in tako omejite prostor za predsobo. Tu obesite še ogledalo, položite preprogo in tako imate na poceni način urejen prostor za odlaganje plaščev, jaken in čevljev.

Več nasvetov za urejen dom poiščite tu.

 

Izvedite več

Mini preobrazba domače pisarne

Mini preobrazba domače pisarne

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare