Raziščite ponudbo polic, poličnikov in knjižnih omar

Razne police, poličniki in knjižne omare se lahko uporabijo za razmejitev prostorov kot predelne stene. Poličniki in razni regali so zlasti primerni kot začasne pregrade, saj vam omogočajo, da ustvarite nove, prijetne kotičke doma. Regalne police so idealne za razdelitev dnevnega in spalnega dela v enosobnih stanovanjih. Police in poličniki vam bodo pomagali tudi urediti vašo zbirko knjig in so predvsem praktični in idealni za shranjevanje škatel, dekoracij, spominkov, fasciklov. idealni so tudi za shrambe, kleti in prostore za shranjevanje stvari. Z dodajanjem škatel ali košar boste police, poličnike in knjižne omare popestrili in jih kar najbolje izkoristili. Police so lahko prav tako bistven kos pohištva v delovnih kotičkih ali domačih pisarnah. Kot dodatne police jih lahko uporabite tudi v otroških sobah ali shrambah.

60 izdelki
  60 izdelki

  Razne police

  Poličnik BROBY 3 police bambus/bela
  50,-/kos.
  64,99 /kos.
  -23%
  Samo na spletu
  Poličnik BROBY 5 polic ozek bambus/bela
  60,-/kos.
  79,99 /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Poličnik BROBY 5 polic bambus/bela
  70,-/kos.
  89,99 /kos.
  -22%
  Samo na spletu
  Poličnik BALLUM 3 police bambus
  60,-/kos.
  79,99 /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Poličnik BALLUM 4 police bambus
  70,-/kos.
  89,99 /kos.
  -22%
  Samo na spletu
  Poličnik TRAPPEDAL 2 pred.hrast/črna
  150,-/kos.
  239,- /kos.
  -37%
  Do prodaje zalog
  Poličnik RY 3 police hrast
  100,-/kos.
  139,- /kos.
  -28%
  Samo na spletu
  Poličnik RY 5 polic hrast
  165,-/kos.
  219,- /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Predelna stena VANDSTED bambus
  110,-/kos.
  139,- /kos.
  -20%
  Samo na spletu
  Knjižna omara BILLUND 3 police 1 predal
  135,-/kos.
  169,- /kos.
  -20%
  Samo na spletu
  Knjižna omara BILLUND 3 vrata
  135,-/kos.
  189,- /kos.
  -28%
  Knjižna omara BILLUND 3 vrata
  150,-/kos.
  199,- /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Dnevni regal VEDDE divji hrast
  610,-/set
  861,99 /set
  -29%

  Ustvarite red s poličniki in predelnimi stenami

  Ne glede na to, ali živite v majhnem stanovanju ali večji hiši, na mvedno primanjkuje dovolj prostora za shranjevanje. Poličniki, večje police in knjižne omare ter predelne stene so idealna rešitev, saj lahko rešijo problem s pomanjkanjem prostora. Hkrati pa vam raznoliki poličniki omogočajo, da izrazite svojo osebnost in dodate svoj edinstven pridih dnevni sobi, kuhinji ali spalnici. Vaše knjige same po sebi povedo veliko o tem, kdo ste kot oseba, slog pa lahko naredite še bolj oseben, tako da na polico predelnih sten ali poličnikov postavite različne drobnarije in slike.

  Če ne želite, da so vaše stvari vidne, lahko izberete knjižno omaro z omarami in predali. V JYSK-u boste našli serije izdelkov za shranjevanje s številnimi različicami. Prednost je, če želite svoj dom okrasiti z več različnimi poličniki iz enakega materiala in velikosti, tako da se ujemajo med sabo. Nekatere naše poličnike je mogoče skombinirati in namestiti skupaj, tako da lahko naredite svoj sistem regalov. Regal lahko stoji na tleh ali se pritrdi na steno.