Predsoba je ogledalo doma

Predsoba je prvi prostor doma, ki ga vidite, ko se po napornem dnevu vrnete domov, in kjer pozdravite goste. Zato mnogi od nas iščemo pohištvo, s katerim bi bila predsoba videti urejana, organizirana ter privlačna. V trgovinah JYSK boste našli veliko izbiro pohištva za predsobe in hodnike, ki vam bo pomagalo ohranjati red v domu. Med drugim lahko v trgovinah JYSK kupite: ožje omare za predsobe, klopi za predsobe, police, omarice in police za čevlje, obešalnike in kljukice za plašče. Ne pozabite dodati večje ali manjše ogledalo in košare za odlaganje manjših stvari in oblačil. Pametne rešitve shranjevanja v predsobi so namenjene čim boljši uporabi prostora. Če imate predsobo z visokim stropom, je morda odlična ideja, da police obesite višje v prostoru.

Velika ponudba pohištva za predsobe

V JYSK-u vam lahko pomagamo pri lepi in funkcionalni notranji opremi za predsobe. V podjetju JYSK imamo kose pohištva za predsobe v različnih stilih, materialih in velikostih, tako da imate možnost izbrati pohištvo, ki najbolj ustreza vaši predsobi ali hodniku. Ne pozabite tudi na majhne podrobnosti, kot so omarice in stojala za čevlje, ogledala, lepi predpražniki ali lanterne pri vhodnih vratih. V ponudbi opreme predsobe ali hodnika so na voljo:

Klopi za predsobe

Klop v predsobi je odličen kos pohištva, kamor se usedete, medtem ko se sezujete ali obuvate čevlje. Klopi z oblazinjenimi sedeži ali vključenimi blazinami se lahko uporabljajo tudi kot dodatna sedišča. Izbirate lahko med raznolikimi modeli oblazinjenih klopi, nekatere imajo moderno tkanino, kot sta velur in žamet. Mnoge naše klopi imajo tudi predale, police ali košare, ki so dobra možnost za shranjevanje npr. čevljev na policah pod klopjo. Če je potrebno, nad klop obesite obešalnik za pokrivala z več kljukicami. Za organiziranje kap, šalov, rut, čepic, rokavic, ključev in ostalih manjših stvari pa uporabite škatle in košare.

Pametne rešitve za shranjevanje v predsobi

Pripravili smo vam nekaj uporabnih idej in pametnih rešitev za shranjevanje v vaši predsobi. Če imate majhno predsobo, lahko izkoristite stene za namestitev kljukic ali obešanikov za oblačila, nad vrata lahko namestite police, kamor lahko v škatlah odložite zimske kape, šale in rokavice oz. sezonske kose oblačil in dodatkov. Še več idej za ureditev predsobe si lahko preberete v našem blog zapisu.