Predsoba je ogledalo doma

Predsoba je prva stvar, ki jo vidite, ko se po napornem dnevu vrnete domov, in prostor, kjer pozdravite goste, ki pridejo na obisk. Zato mnogi od nas iščemo pohištvo, s katerim bi bila predsoba videti čista, pospravljena ter privlačna. V trgovinah JYSK boste našli veliko izbiro pohištva za predsobe, ki vam bo pomagalo ohranjati red v domu. Med drugim lahko v trgovinah JYSK kupite: klopi za predsobe, police za predsobo, omarice in police za čevlje, obešalnike in kljukice za plašče.

    VELIKA PONUDBA KOSOV POHIŠTVA ZA PREDSOBE

    V JYSK-u vam lahko pomagamo pri lepi in funkcionalni notranji opremi za predsobe. V ponudbo za opremo predsobe ali hodnika imamo:

    Klop v predsobi je odličen kos pohištva, kamor se usedete, medtem ko se sezujete ali obuvate. Zlasti klopi z oblazinjenimi sedeži ali vključenimi blazinami se lahko uporabljajo tudi kot dodatna sedišča. Izbirate lahko med nekaterimi modeli oblazinjenih klopi, nekatere imajo moderno tkanino, kot sta velur in žamet. Mnoge naše klopi imajo tudi predale, police ali košare, ki so dobra možnost za shranjevanje npr. čevljev na policah pod klopjo. Če je potrebno, nad klop obesite obešalnik za pokrivala z več kljukicami.

    V podjetju JYSK imamo kose pohištva za predsobe v različnih stilih, materialih in velikostih, tako da imate možnost izbrati pohištvo, ki najbolj ustreza vaši predsobi ali hodniku. Ne pozabite tudi na majhne podrobnosti, kot so omarice in stojala za čevlje, ogledala, lepi predpražniki ali lanterne pri vhodnih vratih.