Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Dodatki za dom in dekoracije v bež in naravnih barvah z umetnim cvetjem in rastlinami

Novi dodatki za dom iz kolekcije Nordic Mood prinašajo udobje v vaš dom

Nova kolekcija izdelkov podjetja JYSK zagotavlja toplo in prijetno vzdušje v vašem domu z organskimi oblikami, otipljivimi materiali in nežnimi umirjenimi barvnimi odtenki. Od bež vaze s posebnim reliefom, ki spominja na klasične dekoracije iz preteklosti, do lesenih svečnikov za čajne svečke iz mangovega lesa s certifikatom FSC® (FSC®N001715), vsi ti dodatki za dom v novi kolekciji združujejo brezčasnost in rustikalnost, saj vnašajo toplino in sprostitev v vaš dom s poudarkom na umirjenih, lepih detajlih.

Vaza INGBERT je na voljo v čudoviti svetlo bež barvi z majhnimi pikicami v temno sivi barvi, reliefni vrat pa ji daje brezčasen pridih. Čudovit šopek umetnih rož LAUST je na voljo v ujemajočih se mehkih odtenkih bež, nežni roža in mint barvah, ki skupaj z vazo INGBERT dopolnjujeta občutek udobja.

Leseni svečniki za čajne svečke EVAN izžarevajo toplino in prinašajo udobje v vaš dom, saj dekoracije iz lesa ustvarijo posebno domače vzdušje. Svečnik za čajne svečke se dobro prilega čajnim svečkam in jih privzdvigne tako v smislu vzdušja vašega doma kot tudi na novo višino. Vsak svečnik za čajne svečke EVAN je edinstven zaradi mangovega lesa, iz katerega je izdelan.

Vaza INGBERT in lesen svečnik EVAN predstavljata popolno kombinacijo za vnos udobja in topline v vaš dom.

Trend, ki v zadnjem času postaja vse bolj priljubljen, je vključevanje več vertikalnosti v okrasitev vašega doma – z drugimi besedami, dvigovanje dekoracij in drugih dodatkov za dom od tal na nove višine. Podstavek SIGMUND je kot nalašč za to – služi kot elegantna, a minimalistična platforma, na katero lahko postavite lončke ali vaze, s svojo lepo, rebrasto površino in svetlo bež barvo pa je hkrati umirjen in lep na pogled.

Cvetlični lonec RAYMOND se odlično ujema s podstavkom SIGMUND in deluje kot naravni podaljšek pomirjujočega učinka, ki ga ima podstavek na okolico. Dodajte umetno rastlino ASGAR za pridih zelene barve.

Vaza SOFUS je klasičen primer, kako lahko organske oblike prinesejo čudovite detajle v vaš dom. Vaza je še posebej čudovita, če ji dodamo kot okrasje naravne materiale, kot je škatla za shranjevanje FRITLEV. Vazi SOFUS dodajte umetne rože RALF, ki izgledajo kot posušene cvetlice, da dobite vpadljiv šopek v umirjenih barvah.

Okrasni blazini BERGMYNTE in ENGKLOKKE nadaljujeta trend dodatkov za dom v umirjenih in nežnih barvah. Obe okrasni blazini sta v bež barvi s črtami v umirjenih odtenkih različnih barv. Z ročno izdelanim videzom bodo v vaš prostor prinesle mehko in otipljivo izkušnjo.

Odeja BONDEROSE je v nežni bež barvi, njene čudovite resice pa jo naredijo ljubko. Odeja BONDEROSE je kot nalašč za udobno stiskanje na kavču ali v ležalniku. Umetna rastlina TRISTAN poskrbi za zeleni pridih v vašem domu, v kombinaciji z rastlinskim lončkom SIVERT pa oba prineseta delček narave v vaš dom.

Večina izdelkov iz kolekcije Nordic Mood collection je že na voljo od 11. julija pa bodo vsi izdelki na voljo tako v JYSK-ovih trgovinah, kot v spletni trgovini.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi