Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Božični škrati, okrasna blazina, zlata vaza z umetnim cvetjem, zlat svečnik in črna lanterna pred zofo

Novi izdelki iz kolekcije Nordic Mood napovedujejo božične trende

Če želite ustvariti prijetno in toplo božično vzdušje, lahko to storite z že obstoječimi dekoracijami, ki jih skombinirate s tradicionalnimi božičnimi škrati, rdečimi okrasnimi blazinami in zlatimi dodatki za dom.

Božič je čas veselja in praznikov, ko se radi družimo doma. Zato je pomembno, da tudi doma ustvarimo božično vzdušje, ki vabi k druženju.

Zlat svečnik, božični škrati in zlata vaza z vejami in novoletnimi kroglicami


Okrasitev doma za božične praznike lahko uredite z le nekaj spremembami. Nova kolekcija Nordic Mood namreč združuje izdelke, ki so uporabni skozi vse leto, z elementi, ki ustvarjajo prijetno, toplo božično vzdušje, tako da lahko v prazničnem času uživate s svojimi najdražjimi.  

"Svečnik ELDARIT je sam po sebi uporaben vse leto, če pa ga kombiniramo s svečami v toplih božičnih barvah, kar naenkrat zaveje božični duh. Organske oblike in rustikalni materiali, pomešani s toplimi barvami, ustvarjajo prijetno božično dekoracijo," pravi Tina Nymann, nabavnica v JYSK-u. 

Okenska polica s svečama na črnih svečnikih


Z božičnimi prazniki so povezane tudi tudi bleščice in zlata barva. Vazo MALIAS v zlati barvi dopolnite z umetnim cvetom GAVE ter uživajte v sijočem učinku in toplem videzu. 

Vaza v zlati barvi z umetnim cvetjem

Tradicionalni božič v modernem videzu

Božični škrati seveda sodijo tudi med decembrske dekoracije. Nova kolekcija Nordic Mood s tradicionalnim božičnim škratom s sivim klobukom, ki je potegnjen čez oči, ustvarja moderen videz, ki se prilega vsaki notranji ureditvi.  

Črna lanterna, umetno božično drevo in božični škrat


"Božični škrati sodijo v december. Zato smo v zbirki želeli škrata, ki se ujema s sodobnimi dekoracijami. Božični škrat HALM je dober primer, kako se lahko škrat prilega v večino domov. Umirjena rdeča in siva barva izžarevata toplino, teleskopske noge pa olajšajo nastavitev višine in dajejo božičnemu škratu različne možnosti postavitve," pravi Tina Nymann.

Toplo božično vzdušje lahko ustvarite tudi z okrasnimi blazinami in pregrinjali. Topla odeja krpanka TRILOBIT in okrasna blazina RIND z zlato vezenimi zvezdicami ustvarjata prijetno božično vzdušje. 

Okrasna blazina in odeja krpanka z božičnim motivom na beli zofi


Kolekcija bo na voljo v oktobru 2022 v vseh JYSK-ovih trgovinah in na JYSK.si.

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.