Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Siv naslanjač ob oknu in predelna stena iz bambusa v ozadju. Lanterna iz bambusa na tleh ob pisalni mizi iz bambusa in jedilniški stol v olivni barvi.

Odklopite se od vsakdanjih skrbi z novim trendom v JYSK-u: INFUSION

Ne glede na to, ali se želite sprostiti, biti ustvarjalni ali delati, je to čas, ko se želite odklopiti od preostalega sveta v vašem delavnem ali ustvarjalnem kotičku. 

V JYSK-u smo vam za to jesen in zimo pripravili tri trende, ki so vidni v našem asortimanu: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN in INFUSION.

Trend INFUSION izpostavlja in poudarja čudovite elemente iz našega zunanjega okolja. Naj vas navdihne, da svojo domačo pisarno spremenite v prostor, v katerem uživate: naslanjač HUNDESTED postavite ob okno ter uživajte v svetlobi in pogledu skozi okno. 


V tem dizajnu posnemamo naravo in vključujemo surove teksture in organske oblike. Zaobljeni vogali košar iz filca GRIMUR so odličen primer takšnega izdelka.

Stenske police s cvetličnimi lončki in škatlami iz filca


Trend nakazuje, da naj bivalni prostori postanejo mirna področja, ki zagotavljajo distanco od vsakodnevnega življenja. V trendu se poudarjajo izdelki, ki so prijetni na otip, kot je na primer odeja krpanka VALMUE.


Tkanina in les sta najpomembnejša materiala trenda INFUSION, pri čemer so bolj trajnostni materiali mehkejših oblik - vse to pa hkrati daje občutek umirjenosti. Tako pisalna miza VANDSTED iz bambusa kot cvetlični lonček MIKKI imata zaobljene noge in naraven videz, ki ga dopolnjuje olivno zelen jedilniški stol VASBY.  

Jedilniški stol v olivni barvi ob pisalni mizi iz bambusa


Razne teksture so še vedno ključen del dizajna skupaj z rokodelskimi izdelki oz. z izdelki, ki izgledajo kot ročno delo, in so vedno narejeni na skandinavski način. To opazite na cvetličnem lončku LEONARD v nevtralnih barvah. 

Cvetlični lonček s čopiči na pisalni mizi iz bambusa
Cvetlični lonec LEONARD Ø13xV16 cm siva/modra
5,50/kos.
8,99 /kos.
-38%
Do prodaje zalog
Le v trgovini


Barve navdihujejo naravni elementi, kot so zemlja, voda in nebo. Prevladujejo modre in zelene barvne nianse, ter temeljni zemeljski toni. Harmonično kombinacijo organskih oblik in umirjeno peščeno barvo najdete na vozičku KANSTRUP.

Voziček v peščeni barvi s škatlami za shranjevanje in košarami iz filca ob oknu


Naj vas navdihneta tudi preostala dva zimska trenda v JYSK-u: RESET BASIC in MINDFUL GARDEN.

Izvedite več

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Povabite pomladno toplino v svoj dom

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice