Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Odeja krpanka, okrasne blazine in vaza v beli, bež in sivi barvi

Skandinavske dekoracije iz nove kolekcije Nordic Mood

Nova kolekcija Nordic Mood ustvarja harmonijo v domu z zaobljenimi oblikami in umirjenimi barvami.

»Z novo kolekcijo Nordic Mood smo se osredotočili na kombinacije izdelkov, ki ustvarjajo občutek harmonije v domu. Izbrali smo izdelke v nevtralnih barvnih odtenkih kot sta bela in bež ter z nekaj detajli v črni barvi, da ohranimo umirjeno skandinavsko estetiko,« pravi Tina Nymann, ki je nabavnica v JYSK-u. 

Odeja krpanka, okrasne blazine in vaza v beli, bež in sivi barvi
Vaza SOFUS Ø21xV21cm siva/rjava
16,50/kos.
21,99 /kos.
-24%

Tekstilni izdelki v modernem, malce surovem videzu 

Okrasna blazina HVITVEIS, na primer, razbije svoj mehkoben izgled s črno črto, kar daje preprosti, sivo beli blazini moderen, surov videz. Enake odtenke in izraze lahko opazimo tudi na odeju krpanki FAGERKLOKKE. Okrasno blazino in odejo krpanko lahko kombinirate na klopi pri jedilni mizi, ki jo lahko dekorirate z rustikalnimi krožniki TONE, ki se prilegajo surovemu videzu. 

Odeja krpanka in dve okrasni blazini v beli, bež in sivi barvi


Odejo krpanko lahko uporabite tudi zunaj, ko sije sonce. Dodajte še nekaj kuhinjskih brisač, kot je SIVBLOM, v košaro AGNE in se pripravite zunaj za spomladanski piknik na vrtu. 

Skandinavske dekoracije in dodatki za dom z rustikalnim pridihom 

Spomladi imamo lahko tako sončne kot deževne in hladne dni, zato se izdelki v tej kolekciji osredotočajo tudi na ustvarjanje prijetnega občutka v notranjosti doma. Za prijetnejše vzdušje lahko uporabite na primer svečo BOSSE in svečnik KEVIN. 

 
»Sveča BOSSE je še en primer izdelka, kjer je združen surov in mehak izraz, saj je sveča izdelana v videzu betona, ki ji daje rustikalen videz. Hkrati smo dodali tudi besedo Harmony (harmonija), da ustvarimo občutek udobja,« pravi Tina Nymann. 

S svečami lahko okrasite knjižno omaro in vazo, kot je SOFUS, ki je prav tako zaobljene oblike in s keramičnim videzom nadaljuje rustikalni slog. 

Vaza s črtami na omarici
Vaza SOFUS Ø21xV21cm siva/rjava
16,50/kos.
21,99 /kos.
-24%


Nova kolekcija Noordic Mood je na voljo v trgovinah in v spletni trgovini od 29. aprila.

Izvedite več

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize

Ideje za božična darila zanjo in zanj

Prišel je čas božičnih škratov

Vpogled v božično kolekcijo