Poglejte zofe, kavče in sedežne garniture s posteljno funkcijo

Raztegljivi kavči, trosedi, dvosedi in sedežne garniture z ležišči so preprosta in cenovno ugodna rešitev za spanje v manjših stanovanjih ali prostorih. Podnevi lahko na raztegljivem kavču sedite in gledate televizijo, ponoči pa se sedežna garnitura spremeni v udobno rešitev za spanje. Raztegljive zofe so na voljo v različnih oblikah, zato boste zagotovo našli ustrezen model. Poglejte nekaj naših odličnih modelov v našem blogu.

24 izdelki
  24 izdelki

  Raztegljivi kavči z ležiščem

  Najpomembnejše pri izbiri sedežne garniture za span je seveda udobje pri spanju. Tukaj je poudarjenih nekaj prednosti vsake vrste raztegljivega kavča.

  Raztegljiv kavč brez podaljška – Ta model je na voljo v več oblikah, ki izstopajo po barvah, materialih in videzu. Tako lahko najdete takšnega, ki se prilega večini notranjih prostorov. Je tudi najmanjši tip raztegljivega kavča in je na voljo kot kavč za 2 in 3 osebe, vendar je še vedno primeren za spanje dveh oseb, ko je raztegnjen. Na voljo so tako modeli z naslonjali za roke kot brez ter z in brez prostora za shranjevanje.

  Raztegljiva kotna sedežna garnitura - Če želite funkcionalen kos pohištva, kjer lahko podnevi poležavate, ponoči pa imate dovolj prostora, izberite raztegljiv sedež s podaljškom, kavč v L obliki. Pri nekaterih modelih je pod podaljškom predal in tako lahko vanj pospravite stvari, na primer posteljnino.

  Raztegljiv naslanjač - videti je kot fotelj. Razlika je v tem, da ga je mogoče tudi raztegniti in uporabiti kot enojno posteljo. Na voljo je v dimenzijah 74x220 za spanje. Bolj je primeren kot postelja za goste in ne kot vsakodnevna postelja.

  Kotni raztegljiv kavč v U obliki - ta model zahteva več prostora, v zameno pa vam nudi veliko in prostorno sedežno garnituro. Kotne sedežne garniture v U obliki imajo tudi to prednost, da imajo več prostora za shranjevanje in da ima raztegnjenem stanju dodaten prostor za spanje, do velikosti 149x260 cm.