Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Sedežne garniture s prostorom za shranjevanje

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: sedežne garniture z ležiščem, sedežne garniture s prostorom za shranjevanje, trosed

Raztegljive sedežne garniture oz. zofe so idealna izbira pohištva za manjša stanovanja, apartmaje ali dnevne sobe, hkrati pa so praktična rešitev za sobo za goste, otroške sobe ali sobe za najstnike. Zaradi trojne multifunkcionalnosti (sedenje, spanje in shranjevanje) so resnično vsestranska rešitev. Preberite več o treh JYSK-ovih raztegljivih zofah s prostorom za shranjevanje: MARIAGER, VILS in NORSMINDE.

Odlična kombinacija: trosed za dnevni počitek in spanje  

Raztegljiva sedežna garnitura, ki jo le z eno potezo spremenite v posteljo, je prava izbira za vaše goste. V prostor za shranjevanje lahko zložite posteljnino, vzglavnike, prešite odeje in rjuhe. Naš trosed s podaljškom za noge VILS je opremljen s takim dodatnim ležiščem.


Soba za goste je s sedežno garnituro z ležiščem veliko bolj uporabna, saj lahko svojim gostom nudite zaseben prostor za spanje. Poleg tega pa lahko soba služi tudi kot dodatna igralnica ali miren kotiček za branje.

Udoben kavč za sedenje in spanje

Raztegljiva sedežna garnitura s prostorom za shranjevanje je odlična izbira za otroške sobe ali za sobo za najstnika. Najstniki imajo veliko prijateljev, zato še kako prav pride kavč ob njihovem druženju. 


Trosed s podaljškom za noge MARIAGER vam nudi dodaten prostor za odlaganje stvari, hkrati je udoben in eleganten. 

Prostor za hygge, sprostitev in igro 

Trosed NORSMINDE je moderen kavč skandinavskega dizajna, s katerim bo vaša dnevna soba oz. katerikoli drug prostor vedno v trendu – primeren je za najstniško ali študentsko sobo. Trosed je idealen za spanje po dolgem filmskem večeru ali domači zabavi.


Skriti predal uporabite za shranjevanje velikih okrasnih blazin za hrbet, ko ga spremenite v ležišče.