Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

JYSK PODPIRA UKRAJINO

Razmere v Ukrajini se spreminjajo iz ure v uro in JYSK se osredotoča predvsem na zaščito naših zaposlenih in njihovih najbližjih ter pomoč beguncem v Ukrajini in zunaj nje.
Da bi zaščitili naše zaposlene, smo se v četrtek zgodaj zjutraj, 24. februarja 2022, odločili, da začasno zapremo vseh 86 trgovin v Ukrajini.
Od takrat so bile številne trgovine ponovno odprte, ker so naši ukrajinski zaposleni izrazili željo, da lahko naredijo pozitiven vpliv na lokalnem nivoju. 
Tukaj je pregled nekaterih glavnih stvari, ki jih JYSK trenutno počne:

  • Da bi pomagali ljudem v Ukrajini, – iz glavnega urada JYSK na Danskem – sodelujemo z danskim zunanjim ministrstvom in ukrajinskim veleposlaništvom v Københavnu, da bi razseljenim osebam podarili ustrezne izdelke. Distribucija izdelkov poteka prek Urada Visokega komisariata Združenih narodov za begunce, UNHCR.
  • V sosednjih državah – na Poljskem, Slovaškem, v Romuniji in na Madžarskem – se naše vodstvene ekipe trudijo zagotoviti donacije ustreznih izdelkov velikim humanitarnim organizacijam, ki imajo znanje in strokovnost, da čim bolj učinkovito zagotovijo pomoč čim večjemu številu.
  • Pri iskanju stanovanj in zaposlitve sodelavcem, ki bežijo iz Ukrajine, pomagajo tudi predani JYSK-ovi sodelavci v sosednjih državah. 
  • Podjetje JYSK prav tako ustanavlja sklad, v katerega lahko prispevajo vsi zaposleni v JYSK-u in za katerega bo skrbela vodstvena ekipa v Ukrajini. JYSK je kot začetni znesek prispeval 1 milijon DKK. 

Kako lahko pomagate kot kupec?

Hvaležni smo za veliko število kupcev, ki se obrnejo na nas in vprašajo, ali lahko donirajo prek JYSK-a.
Poleg naših zgoraj navedenih ukrepov vse pozivamo, da denar prispevajo velikim humanitarnim organizacijam. To je trenutno najboljši način za pomoč v Ukrajini.
Velike humanitarne organizacije imajo znanje in strokovnost, da čim bolj učinkovito zagotovijo pomoč čim večjemu številu.


UPAMO NA MIR