Stroški in dostava

Če imate vprašanja glede dostave, Vam z veseljem pomagamo. V kolikor spodaj ne najdete odgovora na Vaše vprašanje, lahko vedno pokličete našo Službo za pomoč kupcem.

Splošno

Odgovor

JYSK dostavlja po celotni Sloveniji. 
JYSK bo avtomatsko preračunal ali bo Vaša pošiljka majhna ali večja. Strošek prevoza, ki se izračuna ob vnosu izdelkov v košarico, je odvisen od velikosti in teže Vaše pošiljke in dostavne službe. Najnižja cena dostave v JYSK-u je 2,99 EUR.

Niste dobili odgovor na Vaše vprašanje? Pišite Službi za pomoč kupcem.

Odgovor

JYSK bo izdelke dostavil najkasneje v roku 30 dni od dneva nakupa.
Majhna pošiljka- paketi:
•    Če je Vaša pošiljka poslana kot majhen paket, je navadno dostava v roku 4-8 delovnih dni. Na dan dostave prejmete SMS.
Velika pošiljka – pohištvo in večji paketi:
•    Če je Vaša pošiljka poslana kot veliki paket, transportna služba dostavi v roku 6-10 delovni dni. Dostavna služba Vas za dogovor pokliče dan prej. Poskus dostave je dvakrat, v nasprotnem primeru bomo žal zavrnili paket. 

Niste dobili odgovor na Vaše vprašanje? Pišite Službi za pomoč kupcem.

Odgovor

Za poštne pakete (mala dostave) je dostavna služba:
•    GLS 
Dostavo večjih pošiljk izvaja transportna služba BONA J.
•    Vnos do vhodnih vrat stanovanja ne glede na nadstropje
•    Dostava med tednom od ponedeljka do petka in v soboto

GLS Vas o dostavi obvesti na dan dostave s triurnim zamikom in sicer preko SMS obvestila. Dostavna služba GLS dostavlja od ponedeljka do petka od 08-15h.
BONA J Vas bo poklicala en dan pred dostavo in pol ure pred samo dostavo. Dostavna služba BONA J dostavlja od ponedeljka do petka od 07-15h.
 
Voznik Vas bo obvestil pred dostavo. 

Prosimo Vas, da nam zagotovite pravilne podatke o naslovu, hišni številki, nadstropju in številu stopnic v kolikor obstajajo. 

Možnost "Plačilo ob dostavi" velja le za manjša naročila (GLS) v višini do 2000 EUR. Za dostavo na dom (BONA J) ni omejitve zneska dostave.
"Plačilo ob dostavi" je mogoče opraviti ali z gotovino ali s kreditno kartico. V primeru plačila s kreditno kartico, se zaračuna dodatna pristojbina v višini 1,43%, ki pokriva bančno provizijo. Plačevanje s karticami je možno le pri dostavni službi GLS.

Niste dobili odgovor na Vaše vprašanje? Pišite Službi za pomoč kupcem.

Odgovor

Ko bo Vaše naročilo odposlano iz centralnega skladišča, boste prejeli track & trace številko in račun.
Z uporabo track&trace številke in direktne povezave na Vašem računu, lahko naročilo spremljate na spletni strani transportne službe. 

Niste dobili odgovor na Vaše vprašanje? Pišite Službi za pomoč kupcem.

Prosimo vas, da vse relevantne datoteke priložite naenkrat.
Podporované formáty: png jpg gif pdf doc docx heic.