Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Postavitev pohištva za dom v naravnih materialih in toplih barvah

Povabite pomladno toplino v svoj dom

Pomlad je tukaj in z vsakim dnem so dnevi daljši in toplejši. V pozdrav pomladi in svetlejšim dnem, ki so pred nami, ustvarite čudovito vzdušje tako, da svoj dom okrasite z organskimi oblikami, rustikalnimi naravnimi materiali in toplimi barvami. Vse to so značilnosti nove kolekcije Nordic Mood iz JYSK-a. Kolekcija temelji na JYSK-ovem trendu BELONGING, ki vam omogoča, da v svoj dom povabite toplino pomladi. 

Trend poudarja nežne zemeljske barve in naravne materiale v njihovem polnem sijaju, zato je kolekcija pravšnja za to, da lepo pomladno okrasite dom.


Vaza MADS s svojimi umirjenimi zemeljskimi barvami in organskim videzom izžareva toplino, udobje in estetiko vračanja k naravi. Vsaka vaza ima zaradi svoje glazure unikaten vzorec in je zato odlična dopolnitev k dekoracijam iz naravnih materialov. Vazo MADS uporabite kot osnovo za sveže ali umetne šopke rož, da ustvarite čudovit osrednji del vašega doma, ki izžareva sveže pomladno in naravno vzdušje.


Odeja krpanka HUMLE je bistvo nove kolekcije Nordic Mood, saj združuje naravne in rustikalne elemente v izjemno udobnem in toplem izdelku. Odejini cvetlični vzorci ter nežni rjavi in modri barvni odtenki se odlično prilegajo k osredotočenosti kolekcije na naravne materiale. 


Baterijska svetilka KLEMENS je narejena iz bambusa in papirja. Služi kot čudovit okras v vašem domu, ki zvečer in ponoči oddaja mehko in prijetno svetlobo. Kljub subtilnemu in skromnemu videzu je njena mehka svetloba odličen dodatek k vašim pomladnim dekoracijam.


Okrasite svoj dom s čudovitimi izdelki, da uredite skladno in prijetno vzdušje v prostoru. Cvetlični lonec STEFAN je narejen iz morske trave in bo v vašem domu postavil v središče pozornosti naravne materiale, ki bodo resnično poudarili idejo o vnosu narave v notranjost doma. Rustikalni materiali nove kolekcije Nordic Mood služijo kot dopolnilni kontrast zemeljskim barvam. Različni kosi povzdignejo in izboljšajo vaš prostor ter vnesejo dušo in toplino v ozračje vašega doma.     


Okrasna blazina HORNFIOL je čudovit dodatek k vsaki sedežni garnituri. Okrasna blazina, ki je izdelana iz ženiljske tkanine, poleg vizualne umirjenosti in udobja v vaš prostor za sedenje vnese otipljiv element. Njene nežne barve zelo dobro dopolnjujejo splošno temo pomladnega dekorja in naravnih materialov nove kolekcije Nordic Mood.      


Svečnik LAURITS prinaša v prostor organske oblike, pomešane z umirjeno belo barvo, ki dopolnjujejo tople, mehke barve naravnih materialov, kot je trdi les. Sveča BALDUR je čudovit dodatek svečniku LAURITS, saj njena izrazita oblika in umirjena barva dopolnjujeta vzdušje v vašem domu.   

Izdelki so na prodaj v vseh JYSK-ovih trgovinah in na JYSK.si.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi