Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Panoramski - Živahni razgledi in prijetno udobje

Živahni razgledi in prijetno udobje

S pogledom na slikovito in idilično jezero Colibita v Romuniji leži na novo dokončan luksuzni hotel s štirimi zvezdicami z imenom Panoramic.

Od odprtja svojih vrat leta 2021 hotel gostom ponuja dih jemajočo pokrajino in številne vsebine za spodbujanje sprostitve in dopusta brez stresa.

Ko je prišel čas za opremljanje tega bisera na romunskem podeželju, je skrbnik Nicolaie Givan stopil v stik z JYSK B2B, da bi izvedel, kaj lahko ponudimo glede pohištva, tako notranjega kot zunanjega.

»JYSK smo izbrali zaradi kakovosti izdelkov in ugodnih cen. Poleg tega resnično uživamo v nordijskem dizajnu, za katerega menimo, da popolnoma ustreza goratemu območju, v katerem se nahajamo,« pravi Nicolaie Givan.
 

Združevanje okolja in zgradb, ki jih je ustvaril človek

Ker sta razgled in lokacija hotela tako sestavni del identitete hotela, se je JYSK-u zdelo zelo pomembno najti način, kako se pohištvo in dizajn brezhibno zlijeta z naravo, ki obdaja hotel.

Čiste linije, zamolkle barve in navidezna kohezija prinašajo čudovito naravo v vsako sobo hotela. Kavči, naslanjači, jedilne mize, jedilni stoli – vse iz JYSK-a in vse izbrano glede na specifično lokacijo. Da bi prinesli kohezijo zunaj, je bil JYSK izbran tudi za zagotavljanje zunanjega pohištva za oba balkona, prostore za sedenje in prostor za sproščanje okoli neskončnega bazena.

Dostava pod pritiskom

Pri obsežnih projektih, kot je ta, je pomembno, da je komunikacija med podjetjem in JYSK-om vrhunska. Da bi to zagotovili, je bila naša ekipa v stalnem stiku s Panoramicom in pozitiven rezultat je jasen vsem.

»Ekipa JYSK B2B je bila natančna, tako v naši komunikaciji z njimi kot glede dobavnih rokov. Bili smo zelo zaposleni, vendar je JYSK vse dostavil pravočasno,« pravi Nicolaie Givan.


Lana Barković - B2B Manager

Želimo pomagati, da bo vaša izkušnja z JYSK B2B čim boljša in brezhibna. Zato smo tukaj, da vam pomagamo, če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali se preprosto želite pogovoriti o svojem naslednjem projektu!

Ne oklevajte in nas kontaktirajte prek enega od spodnjih kanalov. Veselimo se vašega odgovora.

Telefonska številka: 00386 1 8888 693

E-mail: b2b-si@JYSK.com

Kontakt