Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Naša služba za pomoč kupcem vam je na voljo prek klepeta, e-pošte in telefona

JYSK-ova Služba za pomoč kupcem vam je na voljo za pomoč pri nakupu

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: služba za pomoč kupcem, klepet, spletni nakup, pomoč pri nakupu

Če nimate časa obiskati naših trgovin ali rajši nakupujete od doma, vam lahko naša Služba za pomoč kupcem pomaga pri nakupu in izbiri pravih izdelkov. Na voljo so vam strokovno usposobljeni sodelavci, ki vam svetujejo pri nakupu ter vam odgovorijo na vsa vprašanja v zvezi z našimi izdelki.

Kot del odlične storitve za kupce se naši sodelavci osredotočajo na iskanje ustreznega izdelka za vas in vaše potrebe. Naši sodelavci iz Službe za pomoč kupcem so deležni istega usposabljanja kot naše osebje v trgovini. Sodelavci Službe za pomoč kupcem in zaposleni v trgovinah se udeležujejo virtualnih in fizičnih izobraževanj o izdelkih. Poleg tega imajo sodelavci Službe za pomoč kupcem posebna izobraževanja, ki so prilagojena samo njim. 

Naši sodelavci iz Službe za pomoč kupcem imajo široko znanje o našem spletnem asortimanu, zato so vam v pomoč pri nakupovanju na JYSK.si

Poglejte naš asortiman izdelkov, ki je le na JYSK.si

Ko ste v kontaktu z našimi sodelavci iz Službe za pomoč kupcem, izdelkov namreč ne morete otipati, zato pride do izraza njihova strokovna usposobljenost in znanja, ki so jih pridobili na usposabljanjih o značilnostih in lastnostih naših izdelkov. 

Naše sodelavci iz Službe za pomoč kupcem vam pomagajo pri nakupu

Naši sodelavci iz Službe za pomoč kupcem svoj prvi teden zaposlitve delajo v trgovini JYSK, da bi vam lahko zagotovili najboljšo možno storitev. V naslednjih letih redno obiskujejo naše trgovine in tam delajo dan ali dva dneva, zato so na tekočem s trenutnimi trendi, asortimanom in potrebami kupcev. Sodelavci iz Službe za pomoč kupcem pomagajo tudi trgovinam JYSK pri sestavljanju novih izdelkov in s tem pridobivajo znanja, ki koristijo našim kupcem, če imajo težave pri sestavljanju novega JYSKovega izdelka.

Sodelavci iz službe za pomoč kupcem na uvajanju v trgovini

Poleg tega, da vam naši sodelavci pomagajo najti prave izdelke za vas, vam lahko podajo tudi nasvete o vzdrževanju izdelkov ter nasvete za njihovo sestavljanje, ki vam prihranijo čas in pomagajo, da imajo vaši JYSKovi izdelki daljšo življenjsko dobo.

Za pomoč pri nakupu se na našem klepetu obrnite na naše sodelavce iz Službe za pomoč kupcem. Oblaček za klepet najdete v desnem spodnjem kotu na JYSK.si.