Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Posteljnine iz linije izdelkov SCANDINAVIAN SENSE

Luksuz v spalnici

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: bombažne posteljnine, organski bombaž, scandinavian sense

Sredin večer je - sredina tedna in vikend se zdi še tako daleč. Kupi perila se večajo, potrebno je posesati tla. Če potrebujete pobeg iz sivega vsakdana, poskusite le zamenjati posteljnino in si dovoliti, da vas sanje ponesejo v lepši svet. Zamislite si, da ste v lepi hotelski sobi z zavesami za zatemnitev in idealno posteljo. Pred vami je noč za spanje in zjutraj vas čaka okusen zajtrk.

Ni ga lepšega občutka, kot se zaviti v čisto posteljnino iz naše nove linije izdelkov SCANDINAVIAN SENSE.


Mirne barve in umirjeni vzorci posteljnin SCANDINAVIAN SENSE navdihujejo, da se izklopite, sprostite in ste prisotni tukaj in zdaj. S posteljnino SCANDINAVIAN SENSE iz 100% certificiranega organskega bombažnega perkala GOTS lahko udobno spite. Zelo mehka posteljnina z mat površino je stkana iz finih, gosto tkanih bombažnih niti.


Ko izberete linijo tekstilnih izdelkov SCANDINAVIAN SENSE, izberete visokokakovostne, čudovite dizajne in spoštovanje do narave in ljudi. Dizajn tekstilnih izdelkov SCANDINAVIAN SENSE sta navdihnili skandinavska narava in preprosto življenje. Mehek, organski bombaž v nežnih barvah in prefinjenih vzorcih spodbuja občutek miru in spokojnosti v vašem domu.

VEČ O CERTIFICIRANEM ORGANSKEM BOMBAŽU GOTS

Posteljnina je iz 100% organskega bombaža, ki ima certifikat GOTS. Naši novi tekstilni izdelki [npr. tudi brisače-več o njih preberite tu] imajo etiketo Global Organic Textile Standard (GOTS – svetovni standard za proizvodnjo ekološkega tekstila) in so izdelani iz bombaža, svile, lana ali volne, ki so gojeni in obdelani na ekološki način. Certifikat GOTS zagotavlja zmanjšan okoljski vpliv ter skladnost s strogimi okoljskimi in družbenimi merili v celotnem proizvodnem procesu.

Vsi tekstilni izdelki SCANDINAVIAN SENSE so certificirani v skladu s standardom OEKO-TEX® Standard 100, ki je vodilna svetovna oznaka za tekstil.

Linija izdelkov je v spletni trgovini na voljo od 2. julija, v trgovinah od 19. julija 2019. 

AYA bed linen