Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Različne dekoracije v umirjenih barvah

Nova kolekcija Nordic Mood prinaša mir in harmonijo

Datum:

Kategorija: Kolekcije Nordic Mood

Tags: bolj trajnostni izdelki, kolekcija Nordic Mood

V kaotičnem svetu je dom tam, kjer najdemo ravnovesje in harmonijo. Umirjene barve v novi kolekciji Nordic Mood iz JYSK-a bodo poskrbele za ravnovesje vašega doma in vas spodbudile k sprostitvi.

Kolekcija ustreza trenutnemu trendu z domačim, naravnim in ročno narejenim videzom. Na primer, skodelica iz kamna JO ima zelo lepo, ročno oblikovano obliko, lesen pladenj GERNER pa je čudovit primer naravnega videza, ki na zelo eleganten način nasprotuje bolj nežnemu videzu steklene skodelice ANDERS.

Lesen pladenj, skleda v videzu kamna, škatle iz recikliranega papirja in skodelica iz stekla

 

V novi kolekciji je poudarek tudi na bolj trajnostnem razvoju. Škatle za shranjevanje BJORK so narejene iz recikliranega papirja in so na voljo v dveh različnih velikostih za različne namene shranjevanja. JYSK prav tako predstavlja nove nakupovalne vrečke NILS, ki so narejene iz poliestra in recikliranega bombaža. Nakupovalna vreča NILS je na voljo v temno sivi, vojaško zeleni in rdeči barvi.

Košara z odejo, vaza z umetno rastlino in nakupovalna vreča


Vreča NILS je zelo prostorna nakupovalna vreča, ki jo lahko uporabite za številne namene. Logotip na torbi je JYSK-ov novi trajnostni logotip v smislu ljubezni do planeta Zemlja: LOVE PLANET -  EVERYDAY ESSENTIALS.

Del kolekcije Nordic Mood je tudi preproga KEJSERKRONE, ki je narejena iz ostankov recikliranega usnja in v vaš hodnik ali kuhinjo vnaša udobje.