Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtna miza s prilagodljivo višino

Prednosti vrtne mize s prilagodljivo višino

S kakšnim namenom vabite prijatelje in družino na teraso ali balkon? Le na kavo, pijačo in klepet? Ali radi pripravljate tudi večerje, kosila in organizirate piknike za družino? Veliko se vas verjetno sooča s premalo prostora na terasi ali balkonu. V JYSK-u vam ponujamo rešitev: vrtno mizo s prilagodljivo višino. Ko obedujete ali večerjate, si mizo nastavite na najvišjo višino. Kasneje pa si jo lahko nastavite na najnižjo višino in uživate ob kavi ali pijači ter si tako ustvarite prijetnejše in udobnejše vzdušje.

Vrtna lounge garnitura VEMB tako ponuja praktično rešitev za več priložnosti. Vsestranski set vam prihrani denar in prostor.  

Z udobno lounge vrtno garnituro in dodatnimi nakladljivimi stoli, ki za shranjevanje zavzamejo malo prostora, lahko pripravite za svoje prijatelje tako večerjo in kosilo ali jih le povabite na kavo na vašo priljubljeno teraso. 

 

Ideje za ureditev terase

Vsestransko uporabna vrtna lounge garnitura s prilagodljivo višino mize je tudi VONGE, ki ji lahko dodate ležalnik ali nastavljiv vrtni stol iz iste serije. 

V kolikor ne potrebujete veliko prostora za druženje, si lahko omislite zeleno oazo na balkonu ali terasi s cvetličnimi lončki z rožami ali začimbnicami. Prav tako si lahko z ostalimi vrtnimi dodatki kot so čudovite lanterne ali svetilke pričarate magičen kotiček na prostem.  

S pravo izbiro vrtne garniture, mize in stolov si ustvarite udobje dnevne sobe na prostem

Zakaj si ne bi na terasi ali balkonu uredili udoben dnevni kotiček? Z lounge vrtnimi garniturami si enostavno uredite dnevno sobo na prostem. Če nimate dovolj velike terase ali balkona, morate biti skrbni z načrtovanjem prostora. Z multifunkcionalnim vrtnim pohištvom si prihranite prostor še za zaboj za shranjevanje ali za kotiček za počivanje.  

Miza, ki sestavlja vrtna lounge garnitura TAMBOHUSE, se preprosto spremeni v jedilniško mizo. Z nogo pridržite spodnji del mize ter dvignite mizno ploščo navzgor. Obrnite jo za 90 stopinj in nežno pritisnite, dokler ne zaskoči in miza je pripravljena za obedovanje. Komplet je na voljo tudi v naravni barvi, v istem dizajnu pa še nekaj drugih kosov pohištva TAMBOHUSE.

 

Izvedite več

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole