Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 29. 02. 20 na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 330 eur ali več

DODATNI 10% popust do 23. 2. Tudi na že znižane izdelke.
Vrtna miza s prilagodljivo višino

Prednosti vrtne mize s prilagodljivo višino

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: Vrtne mize, Vrtni lounge kompleti, Miza s prilagodljivo višino, ureditev terase in balkona, Multifunkcionalno vrtno pohištvo

S kakšnim namenom vabite prijatelje in družino na teraso ali balkon? Le na kavo, pijačo in klepet? Ali radi pripravljate tudi večerje, kosila in organizirate piknike za družino? Veliko se vas verjetno sooča s premalo prostora na terasi ali balkonu. V JYSK-u vam ponujamo rešitev: vrtno mizo s prilagodljivo višino. Miza FARUM je na voljo kot posamezen kos ali kot lounge vrtni komplet:

Vrtni lounge kompleti pohištva za terase s prilagodljivo višino


Z udobnim lounge vrtnim setom in dodatnimi nakladljivimi stoli, ki za shranjevanje zavzamejo malo prostora, lahko pripravite za svoje prijatelje tako večerjo in kosilo ali jih le povabite na kavo na vašo priljubljeno teraso. 


Ko obedujete ali večerjate, si mizo nastavite na najvišjo višino. Kasneje pa si jo lahko nastavite na najnižjo višino in uživate ob kavi ali pijači ter si tako ustvarite prijetnejše in udobnejše vzdušje.

Vrtni lounge komplet VEMB tudi ponuja praktično rešitev. Vsestranski set vam prihrani denar in prostor.  

Vrtno lounge pohištvo z mizo s prilagodljivo višino

 

Vrtni lounge set TANE se lahko prav tako prilagodi vašim potrebam in željam, saj ga lahko uporabite 3 v 1. Več o setu TANE preberite TU.  

Ideje za ureditev terase

Vsestransko uporaben vrtni lounge komplet s prilagodljivo višino mize je tudi FJELLERUP. 

 
V kolikor ne potrebujete veliko prostora za druženje, si lahko omislite zeleno oazo na balkonu ali terasi s cvetličnimi lončki z rožami ali začimbnicami. Prav tako si lahko z ostalimi vrtnimi dodatki kot so čudovite lanterne ali svetilke pričarate magičen kotiček na prostem.  


S pravo izbiro vrtne mize in stolov si ustvarite udobje dnevne sobe na prostem

Zakaj si ne bi na terasi ali balkonu uredili udoben dnevni kotiček? Z lounge vrtnimi kompleti si enostavno uredite dnevno sobo na prostem. Če nimate dovolj velike terase ali balkona, morate biti skrbni z načrtovanjem prostora. Z multifunkcionalnim vrtnim pohištvom si prihranite prostor še za zaboj za shranjevanje ali za kotiček za počivanje.  

 

Vrtni lounge kompleti za vtrne terase


Miza, ki sestavlja vrtni lounge komplet TAMBOHUSE, se preprosto spremeni v jedilniško mizo. Z nogo pridržite spodnji del mize ter dvignite mizno ploščo navzgor. Obrnite jo za 90 stopinj in nežno pritisnite, dokler ne zaskoči in miza je pripravljena za obedovanje. 

 

Sonja Social Media and Digital Coordinator

Komentarji