Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Spletni ponedeljek (Cyber Monday)

Spletni ponedeljek (Cyber Monday) – dan za nore spletne nakupe

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: cyber monday, spletni ponedeljek, dnevi spletnih nakupov, spletna trgovina

Črni petek oz. Black Friday je eden izmed največjih nakupovalnih dni v letu tik pred božičem s posebnimi in najboljšimi ponudbami leta. Verjetno pa ste slišali tudi že za "Cyber Monday" oz. spletni ponedeljek, nekateri mu pravijo tudi kibernetski ponedeljek? Tudi v JYSK-u bomo takoj po zadnjem petku v mesecu novembru, po črnem petku, imeli posebno akcijo za spletni ponedeljek.

"Cyber Monday" oz. spletni ponedeljek izvira iz ZDA

Čeprav ta nakupovalni praznik izvira iz ZDA, je kmalu postal poznan po vsem svetu. Ponedeljek v nazivu je zaradi tega, ker sledi njihovemu dnevu zahvale, ki je na zadnji četrtek v mesecu novembru.

Posebne ponudbe za spletni nakup

Sam termin ‘Cyber Monday’ oz. spletni ponedeljek so si izmislila marketinška podjetja, za promocijo nakupov iz naslanjačev. Prvič je bil omenjen leta 2005.

Posebnost Cyber Monday-a je, da so posebni popusti na voljo le na spletu v spletnih trgovinah – kar pove tudi ime naziva promocije. Zadnja leta je ta akcija ena izmed izredno popularnih na svetu.

Ne zamudite letošnjega spletnega ponedeljka JYSK-u!

Seveda tudi v naši spletni trgovini na ta nakupovalni praznik ponujamo odlične ponudbe in velike popuste za izdelke, ki so le na spletu. Poglejte vse izdelke, ki imajo modro oznako "SAMO NA SPLETU" in izbirajte med več kot 600 izdelkov kar iz vašega naslanjača!

Vabljeni k nakupovanju na Spletni ponedeljek, takoj po črnem petku! Akcija bo trajala: 29. 11. - 5. 12. 2021.