Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtno kurišče za poletne večere

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem

Poletje in preživljanje časa na prostem vsi nestrpno pričakujemo in se veselimo sončnih dni. Poletni večeri pa so tudi idealni za preživljanje časa s prijatelji in družino. Poveže nas lahko zabavna peka hrane nad ognjem in zato je odlično vrtno kurišče. Predstavili sam bomo prednosti tradicionalnega kurišča na drva za pripravo hrane nad ognjem.

Kurišče ROSENFINK je moderna različica kurišč na drva


Kurišče ROSENFINK je moderna, a hkrati klasična različica kurišča na drva. Tako kot pri drugih vrstah kurišč se tudi kurišča za kurjenje lesa odlično prilegajo vašim vrtovom in terasam ter so središče uživanja v prijetnih poletnih večerih na vrtu. Ker je kurišče namenjeno za kurjenje lesa, se bo okoli nas malo pokadilo. Mnogim je to del šarma, saj vonj po kresu obuja spomine iz otroštva. Iz tega razloga je kurišče ROSENFINK odlična izbira za preprosto, a elegantno kurišče na drva za zunanje prostore vašega doma.

Kovinsko kurišče na drva na terasi

Priprava prigrizkov in slaščic na kurišču

Če želite resnično poudariti prijetnost skupnega preživljanja časa in druženje potegniti dolgo v večer, naj prijatelji in družina posedijo ob ognjišču na vrtu ali terasi. Odličen primer, kako je lahko ogenj v središču čudovitega večera, je pečenje prigrizkov in drugih sladkarij na odprtem ognju. Ko sonce zahaja, se stisnite bliže in pripravite kruh, hrenovke, klobase. Za še najboljši prigrizek ob tabornem ognju prinesite penice za otroke.

Vrtno kurišče ROSENFINK omogoča čudovito brezskrbno vzdušje v poletnih večerih, poskrbi pa tudi, da lahko ob njem pripravimo slastne prigrizke in večerje.

Bistvene stvari za uživanje ob tabornem ognju

Za uživanje v prigrizkih in pijačah ob ognju je na voljo veliko dodatkov – kot so skodelice in sklede. Če želite zagotoviti, da bodo vaši prijatelji in družina dočakali najbolj prijeten večer, poskrbite, da boste imeli vse, kar potrebujete za postavitev odlične mize na prostem. Poglejte, kaj vse ne sme manjkati na pikniku.

Izvedite več

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Ideje za premišljeno osvetlitev vrta

Nadgradite svoj zunanji prostor s paviljonom

Viseči stol in mreža v središču terase