Kupite na spletu in prevzemite v trgovini  - brezplačna vrsta dostave na JYSK.si.

Kako deluje?

Pri nakupu na JYSK.si je na voljo dodatna možnost dostave. 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini' je na voljo za vse spletne nakupe v vrednosti 69 eur ali več. 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini' pomeni, da svoj nakup plačate v spletni trgovini, mi pa Vam spletno naročilo v vrednosti nad 69 eur BREZPLAČNO dostavimo v katerokoli JYSK-ovo trgovino po Vašem izboru. JYSK vas bo kontaktiral, ko bodo izdelki dostavljeni v trgovino in pripravljeni na prevzem.

Nakup v spletni trgovini ostaja enak kot do sedaj, le pri zaključku spletnega nakupa se Vam v košarici pojavi dodatna možnost dostave: "Prevzem v trgovini". Če izberete dostavo "Prevzem v trgovini", se vam bo prikazal seznam vseh JYSK-ovih trgovin. Iz seznama izberete željeno trgovino, kjer se vam bo tudi prikazal čas dostave naročila. Ko bo naročilo pripravljeno na prevzem, boste prejeli e-pošto in SMS. Vaše naročilo morate prevzeti v roku 7 dni po prejemu e-pošte in SMS-a.

Razlika med 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini' in Click&Collect-om (Rezervirajte na spletu & prevzemite v trgovini) 

  • pri dostavi 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini' plačate svoje naročilo v spletni trgovini, medtem ko pri storitvi Click&Collect plačate rezervirane izdelke v fizični trgovini
  • pri dostavi 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini' se izdelki pošiljajo iz našega centralnega skladišča v tujini in tako niso odvisni od zalog izdelkov v fizičnih trgovinah. S storitvijo Click & Collect lahko rezervirate le izdelke na zalogi v fizičnih trgovinah.
  • prav tako vam 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini' nudi možnost, da naročite večje število izdelkov, kot jih je na voljo v fizičnih trgovinah

Prednosti 'Kupite na spletu in prevzemite v trgovini'

  • BREZPLAČNA DOSTAVA v fizično trgovino po Vašem izboru za vrednosti nakupa nad 69 eur.
  • V sklopu te možnosti dostave lahko kupite tudi izdelke, ki so na voljo le v spletni trgovini. 

Poglejte vse možnosti dostave v spletni trgovini.