Čudovite lesene vrtne mize za terase in balkone

Lesene vrtne mize za terase ali vrt so odlična rešitev, ko želite uživati ob hrani na prostem v toplih poletnih mesecih. V naši ponudbi so lesene vrtne mize različnih stilov in velikosti, tako da si lahko najdete pravšnjo za vaš vrt ali teraso. Nekateri modeli vrtnih miz imajo aluminijasto ogrodje, druge so v celoti lesene. Na voljo imamo različne modele vrtnih miz, tudi podaljškom ali z dodatnim krilom in možnostjo zložljive mize, kar je idealno za balkone. Na voljo so tudi višje barske vrtne mize. Ne glede na to, ali iščete okroglo ali kvadratno leseno mizo, jo boste našli tukaj v naši ponudbi.

 Izdelke za vzdrževanje lesenih vrtnih miz najdete tu. Nasvete o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva preberite ali poglejte tu.

13 izdelki
    13 izdelki

    Zakaj izbrati leseno vrtno mizo

    Brezčasno leseno vrtno pohištvo vaši terasi doda naraven videz, ki bo prevzel vaše goste. Leseni vrtni seti so izredno priljubljeni zaradi toplih in naravnih tonov ter zaradi dejstva, da se lepo ujemajo med sabo. Večina naših vrtnih miz je iz trdega lesa evkaliptusa ali tikovine. Tikovina je trdna in obstojna, saj je bogata z olji. Poleg praktičnih prednosti ima tudi čudovit izgled in eleganten rdečkast videz, ki daje pridih elegance vaši terasi ali balkonu. Leseno vrtno pohištvo v JYSK-u ima FSC® certifikat (FSC® N001715). Z nakupom izdelkov, kot je vrtna miza iz lesa, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in bolj trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.