Poglejte notranje roloje za zatemnitev

V naši ponudbi so tudi zatemnitveni roloji, ki so gosteje tkani ter imajo kroglično vrvico za lažje upravljanje. Širino rolojev lahko sami skrajšate. Zatemnitveni rolo je zelo učinkovit pri zatiranju sonca in dnevne svetlobe, še posebej idealen pa je v spalnici in otroški sobi. Naš spanec je osnova za dobro funkcioniranje čez dan, še posebej svetloba močno vpliva na vašo kakovost spanja. V ponudbi je več barvnih odtenkov ter dimenzij zatemnitvenih rolojev.  Barva nima vpliva na učinek zatemnitve. Svetlejši rolo zatemni enako dobro kot temnejši rolo, saj je na zadnji strani roloja dodatna plast, ki zadržuje svetlobo. Zatemnitveni notranji rolo pomaga tudi pri zaščiti pred vročino in prepihom v prostoru. Raziščite naš izbor rolojev za okna in poiščite odlično ponudbo. Več o montaži in izbiri rolojev ter zaves si preberite TU. Ob fotografijah izdelkov imate tudi videoposnetek o montaži rolojev.

3 izdelki
  3 izdelki

  Prednosti zatemnitvenega notranjega roloja za okna

  Preberite 4 prednosti rolojev za zatemnitev prostora:

  • Kontrola nad svetlobo: Notranji roloji omogočajo zatemnitev prostora.
  • Zasebnost: Roloji zagotavljajo visoko stopnjo zasebnosti, saj preprečujejo pogled na notranjost prostora iz zunaj. 
  • Termalna izolacija: Notranji roloji lahko služijo tudi kot dodatna plast izolacije. Z dobro izbranimi materiali lahko pomagajo zmanjšati izgubo toplote pozimi in ohranjajo hladnejše notranje temperature poleti. To lahko pripomore k zmanjšanju porabe energije za ogrevanje ali hlajenje prostora.
  • Estetski videz: Roloji so na voljo v različnih barvah, vzorcih in materialih, kar omogoča prilagajanje notranjosti vašega doma. S svojim sodobnim videzom lahko dopolnjujejo celoten dizajn prostora, hkrati pa nudijo funkcionalnost in estetski učinek.

  Čiščenje notranjih rolojev

  Notranji roloji se redko umažejo, saj so ponavadi zviti v roli ali popolnoma odviti. Seveda pa se na njih lahko nabira prah. Večinoma se lahko očistijo le s krpo ali sesalcem. Prav tako se lahko očistijo z rahlo vlažno krpo ali dodatkom čistila. Upoštevajte navodila za pranje in čiščenje, ki so na izdelku. 

  Ideje za zatemnitvene roloje v spalnici

  Z zavesami v več plasteh lahko dosežete zasebnost in raven svetlobe, ki jo želite imeti v svoji spalnici. Idealni za uporabo so zatemnitvene roloje, ki jih lahko enostavno premikate, če si želite temo ali svetlobo v spalnici. Poleg zatemnitvenih rolojev lahko uporabite še prosojne in težke zavese in ustvarite prav lepo dekoracijo v spalnici. Za roloje uporabite nevtralne barve, prostor pa lahko poživite z zavesami v živahnejših barvah.