Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na vse pohištvo za dom

Klik do akcij
Lanterna, solarna svetilka, vrtno kurišče in cvetlični lonec na terasi

9 odličnih vrtnih dodatkov

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtni dodatki, zaščita pred soncem, posoda za ogenj, hotel za žuželke

Ali sta vaša terasa ali balkon že povsem pripravljena na poletje? Ste pomislili tudi na praktične in dekorativne vrtne dodatke? Na našem seznamu vrtnih dodatkov vam predstavljamo 9 odličnih vrtnih izdelkov, ki vam lahko olajšajo življenje na prostem, polepšajo vašo teraso in vam omogočajo, da se počutite udobno v vašem zunanjem kotičku.

Praktični vrtni dodatki za življenje na prostem

Uteži za prte

Če je na vaši terasi vsaj malo vetrovno, bo vaš namizni prt lahko hitro končal na vašem krožniku. Namizni prt lahko pričvrstite z utežmi za prte in se tako izognite neredu na vrtni mizi. Izdelka trenutno ni na voljo.

Podstavek za rože na kolesih

Rastline zahtevajo kar nekaj nege in oskrbe. Če jih morate še premikati po terasi ali balkonu, da dobijo nekaj dodatnih sončnih žarkov in nato nazaj v senco, jih postavite na podstavek s kolesi. Tako se izognete bolečinam v hrbtu zaradi nošenja rastlin in cvetličnih loncev

Vreča za shranjevanje vrtnih blazin

Vrtni stol je lahko brez vrtne blazine precej neudoben. Kje pa vi hranite blazine, ko jih ne uporabljate? Lahko jih zložite v posebno vrečo za blazine, kjer so vse vrtne blazine shranjene na enem mestu in jih enostavno prenesete na teraso.

 

Čudoviti vrtni dodatki

Lesene talne obloge

Morate prekriti teraso z novimi ploščicami zaradi madežev ali starih talnih oblog? Preprosta in lepa rešitev je položitev lesenih talnih plošč oz. oblog, ki so prijetne tudi na dotik.

Stensko stojalo s cvetličnimi lonci

Si lahko zamislite balkon ali teraso brez rastlin in rož? Nikakor ne. Če ste morda omejeni z zunanjim prostorom, je idealna rešitev stensko stojalo s cvetličnimi lonci, kamor lahko posadite tudi zelišča.

Solarne svetilke

Solarne svetilke so imele včasih precej hladno svetlobo in so svetile krajši čas! Sedaj pa so na voljo solarne svetilke s čudovito svetlobo, ki sveti dalj časa. So enostavne za uporabo, saj za delovanje potrebujejo le izpostavljenost soncu. Vi pa lahko uživate na svoji terasi.

Displaying 0 - 0 of 0

Praktični dodatki

Vrtno kurišče oz. posoda za ogenj

Ob hladnejših večerih je užitek sedeti ob ognju ter opazovati čudovite plamene ter se malo ogreti. Ob ognju se počutite bolj povezani z naravo in se lahko popolnoma sprostite od vsakdanjih skrbi. Seveda pa lahko nad ognjem tudi kaj spečete. 

Zaščitna ponjava pred soncem

Pomembno je, da se na terasi zaščitite pred soncem, toda senčnik lahko zavzame dragocen prostor na terasi. Platnena zaščita pred soncem ne zavzame prostora, saj jo morate le pritrditi z  eno stranjo na steno in drevo ali palico, na katero lahko privežete prosti konec.

Hišica za žuželke

Žuželke so zelo pomembne na vrtu, čeprav mogoče naredijo tudi kakšno škodo. Populacije žuželk v zadnjih letih strmo padajo. Ker se številne rastline zanašajo na opraševanje žuželk in se veliko ptic hrani z njimi, je odlična ideja, da jih povabite na razkošno bivanje v hiško na vašem vrtu.

 


 Preberete lahko tudi naše bloge na temo vrta