Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Tri viseče svetilke iz bambusa nad jedilno mizo in namizna svetilka iz ratana

Naj vaš dom zasije v novi luči

V vaš dom dodajte več svetlobe v teh v zimskih temnejših dneh. Dekorativne svetilke lahko spremenijo razpoloženje v vašem domu in naredijo velik vpliv na boljše počutje, ne da bi vas stalo veliko denarja. 

Dodajte več svetlobe v temnih zimskih dneh

Zima je lahko dolga in temna, a z majhnimi dodatki svetlobnih virov v vašem domu lahko ustvarite prijetno in toplo vzdušje, zaradi katerega se bo zima zdela nekoliko krajša.

Namizna svetilka iz ratana in talna svetilka iz bambusa


Namizno svetilko ALBERT lahko postavite na police, konzolne mizice ali nočne omarice. Svetilka je izdelana iz ratana, ki daje toplo svetlobo in ustvarja čudovit učinek sence.

Če potrebujete malo več svetlobe, lahko dodate našo talno svetilko DANI, ki je izdelana iz bambusa. Talna svetilka DANI je dealna za osvetlitev temnih kotov, saj je nižja po višini.


Druga lepa talna svetilka je KRISTOF, ki ima bolj klasičen in eleganten dizajn, zaradi česar se bo prilegala v večino domov. Višina svetilke KRISTOF bo razširila svetlobo dlje v prostor. Uporabite jo lahko kot dodatek k stropni luči. Popolna pa je tudi poleg vašega najljubšega kotička za branje.

Ustvarite hygge vzdušje z dekorativnimi svetilkami

Svetloba ni samo svetloba. S pravimi svetilkami lahko ustvarite dom, poln prijetnega vzdušja. Pozimi se je mamljivo umakniti in ostati notri. Na žalost skozi okna ne sije veliko naravne svetlobe in en sam vir svetlobe, kot je stropna svetilka, ni dovolj, da pokrije vse potrebe po svetlobi.


Obesite več visečih svetilk eno poleg druge in si zagotovite optimalno osvetlitev v svoji jedilnici. Naša viseča svetilka SIGVARD je izdelana iz bambusa, sodobnega dizajna in vzbudi pozornost.


Če želite v prostoru ustvariti prijetno vzdušje, je dobro uporabiti različne vire svetlobe, ki lahko ustvarijo občutek globine v prostoru. Namizna svetilka PATRIK se lahko uporablja v domači pisarni, primerna pa je tudi kot dodaten vir svetlobe na polici ali knjižni omari v dnevni sobi.


Sveče so prijeten in dekorativni dodatni vir svetlobe. Ko želite povečati prijetno vzdušje, prižgite nekaj sveč in jih postavite po vašem domu ter osvetlite temne kotičke. 

Izvedite več

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju