Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Serija pohištva VANDSTED

Priljubljena serija pohištva VANDSTED

Bambus je odličen trendovski material. Je tudi cenovno ugoden in eksotičnega izgleda, ki se lepo vklopi v skandinavski stil, ki ga v JYSK-u obožujemo.

Serija pohištva VANDSTED je ocenjena s štirimi zvezdicami s strani naših kupcev in daje poseben nordijski pridih vsaki sobi vašega doma. V seriji je več različnih kosov pohištva: praktična klop, višja konzolna mizica, okrasna lestev, stojalo za oblačila, uporaben poličnik in nov izdelek: elegantna nočna omarica.

Vsi izdelki serije VANDSTED so iz bambusa, nekateri v kombinaciji z materialom MDF.  Ponosni smo na to, da so vsi izdelki te serije ocenjeni s strani kupcev s 4 zvezdicami ali celo več (najvišja ocena je 5 zvezdic). Preberite si nekaj ocen izdelkov VANDSTED s strani naših kupcev na JYSK.si v spodnem tekstu.

“Funkcionalna in lepa”

Serija pohištva VANDSTED vključuje konzolno mizo, ki jo lahko umestite na hodnik, predprostor ali v manjši prostor. Spodnja polica je lahko za odlaganje časopisov, košar, kamor lahko odložimo kape in rokavice ali druge stvari. Eden od kupcev je zapisal na JYSK.si:

“Funkcionalna in lepa. Odličen dekorativen kos pohištva z uporabno funkcijo: polico.”


“Klop je odlična”

Klop VANDSTED ima udobno sedišče s trpežno prevleko ter polico, kamor lahko odložite odejo ali kaj drugega. Kupec jo je opisal s sledečimi besedami na JYSK.si:

“Zelo sem vesela. Klop je odlična.”

 

“Enostavno za sestaviti”

Stojalo za oblačila VANDSTED je dekorativno in praktično. Če ga ne uporabljate, ga lahko preprosto zložite in odložite za vrata ali kam drugam. Na JYSK.si je kupec zapisal: 

“Stojalo za oblačila je lepo in ga preprosto sestavite. Zelo ga priporočam (je celo boljše od kovinskega). Ni bilo problemov s spletnim nakupom in dostavo.”


“Odličen dizajn in dobra kakovost”

Poličnik je eleganten in lahek, da ga enostavno premikate. Na treh policah imate prostor za veliko stvari: knjige, škatle in lepe dekoracije. Na JYSK.si ga je kupec opisal: “Odličen dizajn in kakovostno izdelan”. 


“Zelo sem zadovoljen” 

Okrasna lestev VANDSTED je elegantna rešitev za odlaganje oblačil, odej, visečih lončkov ali kaj drugega, če želite imeti stvari pri roki ali imeti lep kotiček. Kupec je napisal oceno na JYSK.si: 

“Preprosto jo sestavite in odlično izgleda. Imamo jo v spalnici in jo uporabljamo za odlaganje oblačil in odej. Zelo sem zadovoljen.”


Nočna omarica VANDSTED je nova v našem asortimanu (na JYSK.si je na voljo od 26. julija in v trgovinah od 9. avgusta), zato še nima ocen kupcev. Omarica bo lepo dopolnila serijo izdelkov VANDSTED. 

 

 

Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Madžarska, Slovaška, Nizozemska, Slovenija, Združeno kraljestvo, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija,Ukrajina, Romunija, Bolgarija, Grčija, Belgija in Grčija. 

Nočna omarica se ne šteje v povprečje zgornjih ocen, saj je nov izdelek od julija 2019. 

Imate doma kakšen izdelek serije VANDSTED? Napišite katerega v spodnjem komentarju. 
 

 

Izvedite več

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Kako urediti pisarno in predsobo

Kako urediti pisarno in predsobo

Nasveti za ureditev bralnega kotička in knjižnih polic

Nasveti za ureditev bralnega kotička in knjižnih polic

Ideje in pametne rešitve za shranjevanje v predsobi

Ideje in pametne rešitve za shranjevanje v predsobi