Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja: prihranite do 60% na ležišča, boxspring postelje, posteljnine, prešite odeje, vzglavnike

Klik do akcij
3 stili ureditve domače pisarne

Raznoliki stili ureditve domače pisarne

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Pisarna

Tags: domača pisarna, delo od doma, ergonomski pisarniški stol, računalniški stol, pisalna miza

Ureditev domače pisarne vam verjetno predstavlja kar velik izziv. Ali imate za domačo pisarno na voljo poseben prostor ali ji morate nameniti del dnevne sobe? Kako opremiti domač delovni prostor, da bo tudi ergonomski? Najprej preberite naše tri predloge o različnih stilih ureditve delovnega kotička v vašem domu.

Delo od doma ima prednosti in slabosti. Po besedah vodje nabave pohištva Rikke Høst Moustgaard je ključna fleksibilnost. “V domači pisarni potrebujemo kombinacijo raznolikih in osebnih rešitev, ki nam omogočajo prilagojen delovni kotiček za delo od doma na ergonomski in zdrav način,” razloži Rikke.

Naj vas spodnje rešitve navdihnejo, da najdete najustreznejšo rešitev za vašo domačo pisarno. Poglejte tri stile ureditve delovnega kotička:

1: Za vzravnan hrbet poskrbite s pisalno mizo s prilagodljivo višino

Delovni kotiček s pisalno mizo z nastavljivo višino in pisarniškim stolom


V domači pisarni je ergonomska in zdrava drža enako pomembna kot v običajni pisarni. Zato imata pisarniški stol in pisalna miza ključno vlogo pri njeni ureditvi. Računalniški stol NIBE ponuja udobje in podporo tako za hrbet kot za vrat, medtem ko po višini nastavljiva miza SLANGERUP omogoča, da občasno spremenite svoj položaj in lahko delate tudi stoje. Pravijo, da je vedno najbolj zdravo delovno mesto naslednje - kar pomeni, da ne smete ostati predolgo v istem položaju. Po višini nastavljiva pisalna miza vam ponuja vso prilagodljivost, ki jo potrebujete. 

2: Nasvet za ljubitelje igric

Domača pisarna s pisalno mizo in računalniškim oz. gamerskim stolomKdo bolje ve, kako ure in ure ostati visoko koncentriran pred domačim računalnikom? Da, prav imate, igralci računalniških igric! Pisalna miza z držalom za skodelico in držalom za slušalke LANGHOLM vam pomaga, da vaša pisalna miza ostane urejena in glava osredotočena. 

3: Majhen delovni kotiček za velike ideje

Domači delovni kotiček s pisalno mizo in pisarniškim stolom


Če živite v majhnem stanovanju, se zdi skoraj nemogoče urediti udoben delovni kotiček v zavetju doma. Pisalna miza in predalnik HERLEV pa se lahko prilagodita tudi v najmanjše kote in jih spremenita v produktivno delovno okolje, kjer lahko pretakata ustvarjalnost in velike ideje. Priskrbite si še čudovit pisarniški stol in ste na dobri poti.

Poiščite še več predlogov za ureditev domače pisarne: