Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

4 sobe, 3 stili opremljanja spalnice

4 sobe, 3 stili opremljanja spalnice

Zatem, ko ste poskrbeli za dober spanec in kupili ležišče, vzglavnik in prešito odejo, ki ustreza vašim potrebam, je čas, da spalnici dodate nekaj novega. Vaša spalnica je mesto, ki odraža to, kar ste in kar vam je všeč. Ni tako težko, da si uredite elegatno spalnico z jasnim stilom - ali celo novim stilom, kadarkoli si zaželite. Poglejte te 3 stile notranjega dizajna in izvedeli boste, kateri vam odgovarja.

Vas zanima, kako kakovosten je vaš spanec? Rešite naš anonimni test in v rezultatu testa, ki je ocenjen z lestvico od 1-100, izveste, kako spite. Podamo pa vam tudi nekaj nasvetov za boljši spanec. 

 

MODERNI DÉCOR STIL SPALNICE

Ta stil odraža dizajnerske stile iz 1950-ih in 60-ih let. Materiali so iz lesa in kovine, pohištvo je oblikovano tako, da je funkcionalno in jasno izraža namen vsakega posamičnega kosa. V tem stilu se prepletajo bolj moški kosi pohištva z ženstvenimi, mehkejšimi linijami. 

Barve so nevtralne in nepotrebni detajli pa umaknjeni iz stila. Ta "minimalizem" vodi k enostavnosti, zato soba ne izgleda prenatrpana - tudi če pozabite urediti psoteljo.

 

 

 

 


SKANDINAVSKI DÉCOR SPALNICE

Prijetne poletne noči se izražajo v stilu, ki je tipičen skandinavski stil. Barvna paleta je prvenstveno naravna in bela z posebnimi elementi barve, ki so vidne v posamičnem kosu pohištva, blazini ali drugem tekstilu. Povečini leseno pohištvo je funkcionalno kot v zgoraj omenjenem modernem stilu, vendar ima linije, ki imajo le estetski namen. Skandinavski stil je prostoren, maksimalno izkorišča naravno svetlobo in se odraža v enostavnosti, v kombinaciji z eleganco.  
 


Tudi, če živite v manjšem stanovanju ali garsonjeri, lahko dodate delovni kotiček v spalnico oz. v osrednji prostor ter ga uredite v tem stilu.  

 

 

 


BOHO DÉCOR SPALNICE

Z jasnimi ženskimi poudarki je boemski stil zelo priljubljen v notranjem dizajnu. Izraža umetniški stil življenja z veliko globalno navdihnjenimi tekstilnimi dodatki. Velikost in oblika pohištva nista tako pomembna - v ta stil se vklopi vse, kar vam je všeč in kar ima svojo zgodbo, ki opravičuje svoj obstoj v prostoru. Za razliko od modernega in skandinavskega stila, boemski stil pomeni dopolnitev vsakega vizualnega in fizičnega prostora. Napravite male kotičke z detajli, ki se dopolnjujejo ali nadgrajujejo in - voilà: vaša boemska spalnica je pripravljena za uživanje.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvedite več

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

Izbira in montaža zaves in notranjih rolojev

Najljubše prešite odeje po izboru nabavnice

Nova kolekcija Nordic Mood z malimi kosi pohištva v umirjenih barvah

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.