Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Svetlo bež tabure z zanimivim vzorcem in leseno stojalo iz bora

Kolekcija Nordic Mood: majhni kosi pohištva, ki poživijo dom

Nova kolekcija Nordic Mood iz JYSK-a vključuje veliko majhnih kosov pohištva, ki vam lahko pomagajo osvežiti vaš dom, ne da bi morali zamenjati vse obstoječe dekoracije in okrase. Majhni kosi pohištva niso namenjeni temeljiti spremembi vašega doma, temveč so bolj kot estetski in funkcionalni dodatek, ki lahko vnese svežino v prostor. Če želite spremeniti status quo ali popestriti svoj dom, si za navdih oglejte izpostavljene kose majhnega pohištva in dekoracij za dom v naši novi kolekciji.

Klubske mizice so vedno odlična izbira, ko želite neko spremembo vašega doma – enostavno jih je zamenjati in lahko naredijo večji vtis ter spremenijo videz dekoracij v vašem domu.

Klubska mizica STAE je sodobna različica minimalistične manjše kavne mizice. Stojalo SOLLERUP je odličen predstavnik pohištva iz naravnih materialov, saj borov les, iz katerega je izdelan, pritegne pozornost in lahko služi tudi kot klubska mizica. Tako mizica STAE kot stojalo SOLLERUP sta odlična primera, kako lahko z malo truda naredite zanimivo spremembo v vašem domu. S svojimi minimalističnimi izrazi in čistimi linijami predstavljata drugačen pogled na majhne kose pohištva za sodoben dom in kot taka sta odlična dopolnitev notranje opreme vašega doma.

Stenska polica KVISSEL je prav tako kot tudi podstavek SOLLERUP minimalističen predstavnik malih kosov pohištva. Stenska polica je narejena iz bambusa in je kot nalašč za okrasitev stene vaše kuhinje ali dnevne sobe. Polico KVISSEL je lahko okras sama po sebi s svojimi čistimi linijami, ali pa jo uporabite za razstavljanje vaših najljubših domačih okraskov, drobnarij ali kuhinjskih predmetov.

Majhna klubska mizica LYDUM ima močan geometrijski izraz. Njena umirjena bež barva se lepo ujema s toplo belo barvo namizne svetilke MARKUS. Skupaj z brezčasnim klasičnim vzdušjem svetilke bo klubska mizica LYDUM vnesla prijetno vzdušje v vaš dom.

Stenska polica ALKEN je na voljo v topli sivi barvi z minimalistično hrbtno stranjo v enaki barvi. Odlična je za izpostavitev okraskov vašega doma.

Druge vrste majhnih kosov pohištva, ki so idealne za osvežitev notranjosti vašega doma, so majhne omarice, kot je omarica GIVE v olivno zeleni barvi. Omarica doda pridih umirjene barve vsakemu prostoru v vašem domu. Omarico GIVE lahko seveda uporabite za shranjevanje, lahko pa jo tudi okrasite tako, da nanjo postavite majhno svetilko, kot je npr. baterijska svetilka KENT.

Podstavek SPODSBJERG je privlačen kos malega pohištva iz hrasta. S svojim neobdelanim lesenim izrazom in čistimi linijami je podstavek popoln za popestritev odekoracij vašega doma in dodajanje višine v ureditvi notranjosti vašega doma.

Novi izdelki kolekcije Nordic Mood so delno že na voljo, od 4. avgusta pa bo celotna kolekcija na voljo tako v trgovinah kot na spletu na JYSK.si

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora