Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Luksuz v spalnici

Luksuz v spalnici

Vsake toliko časa potrebujemo pobeg iz sivega vsakdana. Ena od rešitev je zamenjava posteljnine in si tako dovoliti, da nas sanje ponesejo v lepši svet. Zamislite si, da ste v lepi in mirni hotelski sobi z zavesami za zatemnitev in idealno posteljo. Pred vami je noč z veliko spanca in zjutraj vaš čaka okusen in obilen zajtrk. Naša serija izdelkov SCANDINAVIAN SENSE ima luksuzen izgled in če jih izberemo za svoj dom, se ob tem počutimo dobro.

Elegantna spalnica v mirnem nordijskem stilu in s posteljo odeto v posteljnino nežni peščeni barvi

 

Upočasnite vsakdanji ritem in uživajte v miru

Blagi odtenki in vzorci posteljnine vas spodbujajo, da se odklopite od napornega vsakdana, se sprostite in uživate v trenutku.

Na mehki posteljnini SCANDINAVIAN SENSE, izdelani iz mešanice recikliranega poliestra in bombažnega satena, boste udobno spali. Vsa posteljnina je certificirana v skladu s standardom Global Recycled Standard (GRS).

Posteljnina v rumeni barvi iz 51% recikliranega poliestra in 49% bombažnega satena ob steni v izgledu betona


Izberite občutek ugodja

Linija izdelkov SCANDINAVIAN SENSE je naša bolj trajnostna izbira. Ko izberete izdelke iz linije SCANDINAVIAN SENSE, ste izbrali izdelke visoke kakovosti in lepega dizajna, izdelane s spoštovanjem do narave in ljudi.

Reciklirani materiali igrajo pomembno vlogo v liniji izdelkov SCANDINAVIAN SENSE. Z inovativnimi postopki se plastenke in ostanki bombaža med proizvodnjo pretvorijo v prejo za nove izdelke. Da bi vam zagotovili kar najvišjo kakovost, se reciklirana preja pomeša z novo. Na ta način materiali, ki bi lahko postali odpadki, dobijo novo življenje in tako koristijo vam in okolju.

 

Vzglavnik in prešita odeja odeta v posteljnino v modri barvi in peščeni barvi

 

Dizajn linije izdelkov SCANDINAVIAN SENSE navdihuje skandinavska narava in preprost način življenja. Blagi odtenki, nežni vzorci in naravni materiali, izbrani s skrbjo do okolja, naredijo to linijo popolno za ustvarjanje občutka umirjenosti in spokojnosti v vašem domu.
 

Vzglavniki oblečeni v posteljnino v modri, rumeni in peščeni barvi

 

Global Recycled Standard

Izdelki z oznako Global Recycled Standard (GRS) po ISO-definiciji preverjeno vsebujejo reciklirane materiale. Materiali, ki se uporabljajo za izdelke z oznako GRS, se spremljajo tudi v celotnem proizvodnem procesu, da se zagotovi skladnost z družbenimi in okoljskimi praksami ter omejitvami pri uporabi kemičnih sredstev.

Posteljnina SCANDINAVIAN SENSE ima oznako GRS. Večina tekstilnih izdelkov SCANDINAVIAN SENSE imaj prav tako certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ki je vodilna svetovna oznaka za zdravstveno varnost tekstilnih izdelkov.

Linija izdelkov SCANDINAVIAN SENSE je na voljo v spletni trgovini od 4. januarja, v trgovinah od 22. januarja 2021.

Poglejte tudi izdelke kopalniške linije SCANDINAVIAN SENSE na linku TU. Vsi izdelki pa so predstavljeni tudi TU.

Izvedite več

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Vodič: Izbira ogledala

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

Izbira in montaža zaves in notranjih rolojev

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.