Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Poletne dekoracije in dodatki za dom za dom ali ideje za notranjost poletne hiše

Popestrite svoj dom z dekoracijami v poletnih barvah

Nova kolekcija Nordic Mood izpostavlja poletne dekoracije, ki lepo poživijo notranjost doma. V kolekciji najdemo vse od zanimivih svečnikov do ljubkih vaz in vsebuje vse, kar potrebujete za poletno vzdušje v vašem domu. Prav tako pa boste v spodnjem blogu našli navdih in za ideje za notranjost hiše prek poletja.

Kolekcija Nordic Mood vas navdaja z živahnim in optimističnim občutkom veselja zaradi svetlih in igrivih, a še vedno umirjenih poletnih barvah novih dekoracij – svetle bež barve so v kombinaciji z izstopajočimi dodatki v nežnih barvnih odtenkih modre, roza, mint, bež in rumene.

Dekoracije z organskimi oblikami in mehkimi krivuljami, kot sta igrivi vazi SYLVESTER in TORMUND, v vaš dom vnesejo živahnost, hkrati pa spodbujajo mirno vzdušje, ki pomladi um in dušo.

Skodelica FREDERIK je čudovit izdelek za vsak dom. Je igriva in z nežnimi odtenki prašno modre, zelene, rumene in rožnate barve. Ker je skodelica FREDERIK v več barvah, bo set skodelic še živahnejši, kot če bi bile vse skodelice iste barve. Odtenki se med seboj tudi dopolnjujejo in barve čudovito prepletajo.

Umetna rastlina aloe vera s cvetovi je čudovit dodatek za vsak dom, če želite vnesti poletje v vaš dom. Na svojo sedežno garnituro položite blazino AGERTIDSEL – blazina je v bež barvi z izvezenimi poletnimi cvetlicami. 

Zadnji dodatek za popolno udobje na vašem kavču je odeja MYRFIOL v imitaciji krzna. Ker je mehka in zelo udobna, je kot nalašč za stiskanje na kavču.

Svečnik MARK je preprost, a se ga hitro opazi. Črte na svečniku mu dodajo unikatnost in element igrivosti, s svetlo modrimi svečami BALDUR pa lahko svojemu domu dodate zabaven pridih in čudovit detajl. Postavite svečnike za čajne svečke MATS v več barvah poleg svečnika MARK za veselo in živahno vzdušje, a tudi sproščujoče.
 

Večina novih izdelkov iz kolekcije Nordic Mood je že na voljo, od 11. julija pa jih vse najdete tako v spletni trgovini kot v fizičnih trgovinah.

Izvedite več

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Novi dodatki za dom iz kolekcije Nordic Mood prinašajo udobje v vaš dom