Kup brisač na klopi z lončkom za zobne ščetke in dozirnikom za tekoče milo

Najljubši kopalniški dodatki po izboru naše nabavnice

Naša izkušena nabavnica Kathrine Møller Vinther je sama izbrala nove kopalniške izdelke in dodatke. Kathrine je strokovnjakinja za oskrbo naših kupcev in daje velik poudarek na ustrezno kakovost, trenutne trende in dostopne cene: Všeč mi je, ko v vsakem prostoru svojega doma vidite svoj slog ureditve notranjih prostorov – vključno s kopalnico. Zato sem se osredotočila na dve trendovski temi v dveh zelo različnih barvnih lestvicah: od klasičnih, skandinavsko modrih in peščenih barv do bolj romantičnega, ženstvenega univerzuma z nežnimi rožnatimi in pastelnimi barvami. V JYSK-u se vedno najde nekaj za vsakogar, se nasmehne.

Romantična eleganca

Najprej bi rada izpostavila kopalniški komplet dodatkov LISTERBY. Komplet ima popolnoma nov videz in je nova kakovost v naši ponudbi izdelkov kopalnic, začne s predstavitvijo Katherine. “Kopalniški dodatki imajo zelo ljubek beli biserni videz, ki je rahlo sijoč in hkrati eleganten. Popolnoma se prilega tako klasičnemu kot romantičnemu stilu kopalnice.”

Komplet kopalniških dodatkov LISTERBY je narejen iz poliresina, ki je trden material. Zaradi tega je kot nalašč za družine z otroki in ljudi, ki imajo raje praktičnost na splošno.

Kathrine nadaljuje: "Kopalniške dodatke LISTERBY bi kombinirala z mehkimi in elegantnimi brisačami v peščeni ali rožnati barvi, da bi resnično dopolnila romantičen dizajn, ki je všeč veliko ljudem."

Podobno kot LISTERBY ima kopalniški komplet EDSBRO zelo nežen videz s svojimi zaobljenimi oblikami in ročno poslikanimi majhnimi pikami v različnih nežnih pastelnih barvah.

Kolekcija kopalniških dodatkov EDSBRO je narejena iz stekla in vključuje dozirnik za tekoče milo in lonček za zobno ščetko.

Resnično mislim, da je videti čudovito, če stilirate dodatke EDSBRO v boemski videz z drugimi izdelki v medeninasti in zlati kovinski barvi. Brisače GISTAD samo še poudarijo ta videz, poudarja Kathrine.

Klasični in modernejši kopalniški dodatki

Nato bi rada nekaj pozornosti namenila naši novi kolekciji kopalniški dodatkov STENINGE, nadaljuje Kathrine. "S preprostim in klasičnim dizajnom kopalniških dodatkov v videzu bež ploščic, ki je trenutno zelo trendovski, dobite kanček topline v vašo kopalnico."

Kolekcija STENINGE vključuje dozirnik za tekoče milo, lonček za zobno ščetko in WC ščetko. Izdelana je iz keramike z vzorcem ploščic v bež odtenku. 

“Kopalniške dodatke STENINGE bi skombinirala z našo luksuzno serijo brisač SORUNDA in bi tako dobila lepo moderno stilsko ureditev kopalnice, predlaga Kathrine.

Dodajte piko na i stilu vaše kopalnice

To so bili moji najljubši kompleti kopalniških dodatkov v novem asortimanu, izpostaviti pa želim še nekaj drugih izdelkov. Prvi je nov koš za smeti ULLATTI v peščeni barvi, ki se popolnoma ujema s kolekcijo kopalniškh dodatkov STENINGE, nadaljuje Kathrine.

Zaradi ozke pravokotne oblike izstopa in se prilega manjšim kopalnicam. Res mi je všeč ta topla barva, pravi.

Koš za smeti ULLATTI ima pokrov z mehkim zapiranjem in drži do 5 litrov.

Kathrine bi rada izpostavila še en zanimiv nov izdelek: In potem je tu pladenj TORTUNA. Enostavno obožujem ta ljubek pladenj. Zaradi glazure se barva spremeni iz umazano bele v peščeno in daje pladnju realističen videz.

Pladenj TORTUNA je izdelan iz keramike in oblikovan kot školjka.

Pladenj TORTUNA bi uporabila za nakit in dodatke za lase v svoji kopalnici in sanjala o toplih poletnih dneh na peščeni plaži v Karibih, z nasmehom zaključi Kathrine.

Zakaj ne bi ta pladenj v lepi peščeni barvi tropskih plaž vnesli v svojo kopalnico? Kombinirajte pladenj TORTUNA z brisačami NORA v peščeni barvi in košem za smeti ULLATTI, da ustvarite morsko oazo peščene plaže, ali preverite celotno ponudbo kopalniških dodatkov, kopalniških preprog in kopalniških zaves na JYSK.si, da postanete ustvarjalni in prilagodite svojo kopalnico v prostor, ki odraža vaš edinstven slog in okus.

In ne pozabite preveriti čudovite dekoracije po izboru nabavnice.

Izvedite več

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Popolni vodič za nakup brisač

Popolni vodič za nakup brisač

Izpostavljamo: kolekcije brisač

Izpostavljamo: kolekcije brisač

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici