Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Pokončni parni likalnik in stojalo za oblačila

7 razlogov za uporabo pokončnega parnega likalnika

V JYSK-u vam predstavljamo nov izdelek: pokončni parni likalnik REIMER. Parni likalnik za likanje brez likalne deske je več kot priročen pripomoček.

Dvomite v prednosti pokončnega parnega likalnika? Predstavljamo vam 7 prednosti uporabe pokončnega parnega likalnika. Preberite seznam in izvedeli boste, zakaj naj bi uporabljali ta aparat za likanje vaših oblek. 

 1. Če likate s parnim likalnikom, ostanejo oblačila dlje časa poravnana. Para nežno prodre v tkanine brez ožganin in odstrani gube z oblačil, z uporabo pare med pranji oblačil oblačil pa podaljšate tudi njihovo življenjsko dobo.
 2. Para popolnoma odstrani gube, zato je aparat odličen za zaključno likanje oblačil.
 3. Parni likalnik je uporaben za vse tekstile izdelke, od oblačil, prtov do zaves. Ker je priročnega dizajna in ima daljši kabel, je primeren tudi npr. za likanje na prostem.
 4. Pokočni parni likalnik je priročnejši kot običajni likalniki, saj omogoča tako vertikalno kot horizontalno likanje. S prilagojenim dizajnom, ki omogoča posebno držanje aparata v pokončnem položaju, je odličen za likanje kjerkoli v vašem domu. Oblačila lahko zlikate kar na obešalniku - hitro in preprosto.  
 5. Likalnik na paro osveži vaša oblačila brez pranja in čiščenja na okolju prijazen način z uporabo le vode in vročine.  
 6. Odstranjuje vonjave in uniči 99.9% bakterij. S parnim likanjem se izognete ožganinam, obenem pa tudi uničite klice in bakterije, kar preprečuje razne vonjave iz oblačil in raznih tkanin.
 7. Je majhen in priročen za shranjevanje. Kompaktna zasnova aparata omogoča enostavno shranjevanje in transport. Vzamete ga lahko tudi na dopust ali službeno pot in se tako hitro izognete gubam in zmečkaninam na oblekah.

Čiščenje s paro je priročno, saj prihranite denar in vaša oblačila ostanejo dlje časa kot nova. Para zagotavlja varno in nežno obdelavo oblačil, saj na naraven način odpravlja gube. Z našim parnim likalnikom REIMER dobite tudi:

 • tekstilno krtačo, ki koncentrira paro in omogoča, da bolje prodre v tekstil. Tako je lažje in hitreje zgladiti tekstilne izdelke, ki jih je težje zlikati.
 • tekstilne spone za glajenje robov in pasov. 
 • kljukico za obešanje, ki jo lahko obesite za rob vrat garderobne omare. Na ta način lahko hitreje zlikate in uredite oblačila.
 • posodo za vodo.

JYSK-ov parni likalnik je na voljo v trgovinah.

Izvedite več

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Vnesite poletno vzdušje v vašo kopalnico

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Kako oprati nove brisače