Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Olivno zelen jedilniški stol, jedilniški stol v peščeni barvi in stol v nežni barvi breskve

Barviti jedilniški stoli za moderno jedilnico

Srce vsakega doma je prostor, kjer preživimo večino časa  – jedilnica pa je pomemben družabnega dela vsake družine. Od hitrih zajtrkov in prijetnih večerij v našem napornem vsakdanu do skupnih obrokov in druženj s prijatelji in družino, je jedilnica temeljni prostor, kjer se odvijajo številni naši najdragocenejši skupni trenutki v življenju. To tudi pomeni, da je pravilna ureditev vaše jedilnice za vaše potrebe in želje vaše družine, še toliko bolj pomembnejša.

Dovolite kanček barve v vaši jedilnici, ki jo lahko dodate z raznolikimi barvitimi jedilniškimi stoli in dobili boste čudovito in živahno jedilnico. Kot pomemben del udobja in splošne estetike vašega jedilnega prostora je jedilniškii stol ključni dejavnik pri oblikovanju vzdušja in ambienta vašega doma.

Poudarite svojo osebnost s pisanimi stoli

Barviti jedilniški stoli s svojo minimalistično obliko, zaradi katere jih pogosto imenujemo "stoli v obliki školjke", v vaš dom vnesejo pridih minimalistične elegance in igrivost barv. Zaradi njihovega mehkega videza in ergonomske oblike je vaša jedilnica prijeten prostor za preživljanje časa, njihova subtilna, a privlačna raznolikost barv pa vašemu dekorju doda kanček samosvojosti. Ne glede na to, ali vas privlači spokojna umirjenost pastelnih odtenkov ali nežna toplina zemeljskih odtenkov, vam ti stoli ponujajo širok spekter izbire, s katero lahko izrazite svoj slog in naredite svojo jedilnico resnično v vašem stilu.

Jedilniški stol BISTRUP v nežni barvi breskve

Nežna barva breskve, nežno pastelno roza barva ali prašna barva breskve – obstaja veliko ljubkovalnih izrazov, ki se vsi nanašajo na ljubke odtenke nežno roza barve s pridihom barve breskve. Ne glede na to, kateri izraz bi uporabili za to barvo, bo jedilniški stol BISTRUP v barvi nežne breskve zagotovo prinesel kanček veselja in predrznosti v vašo jedilnico.

Jedilniški stoli v nežni koralni barvi oz. barvi breskve ob okrogli jedilni mizi v jedilnici
Jedilniški stol BISTRUP pep.breskev
42,50/kos.
54,99 /kos.
-22%
Samo na spletu
Čudoviti jedilniški stoli v nežni roza-breskev barvi ob veliki jedilni mizi
Jedilniški stol BISTRUP pep.breskev
42,50/kos.
54,99 /kos.
-22%
Samo na spletu

Jedilniški stoli v obliki školjke in modri barvi z mehkimi in organskimi oblikami  

Jedilniški stol BISTRUP v temno modri barvi in ​​jedilniški stol EJSTRUP v modri barvi odlično prikazujeta, kako se temnejši oz. močni odtenki modre barve dobro podajo v številne domove. Oba stola v obliki školjke prinašata čudovite, živahne modre odtenke, ki se zelo dobro podajo k mirnim, svetlim interierjem. Stoli pa so tudi odličen dodatek za živahne domove, kjer je uporaba živih in vpadljivih barv prej pravilo kot izjema. 

Ostanite prizemljeni z zemeljsko olivno zeleno barvo

Pri barvitih stolih je vedno tako, da obstajajo tisti, ki imajo raje svetle in živahne barvne odtenke stolov, drugi pa bolj umirjene barve. Olivno zelena že dolgo velja za prefinjen odtenek temno zelene. Takšni odtenki so kot nalašč za dodajanje pridiha barve vašemu domu, ne da bi pri tem ogrozili vaš stil notranjosti, če imate na primer raje dom, ki je pretežno bel, črn ali v odtenkih sive.

Svetli in raznoliki odtenki bež in peščene barve

Zdi se, da so odtenki bež barve vedno priljubljeni – in to z dobrim razlogom. Jedilniški stoli v svetlih bež ali peščenih barvah so v mnogih domovih, saj dopolnjujejo široko paleto notranjih stilov opremljanja doma, ne da bi bili pretirano izstopali. Če iščete jedilniški stol, ki se bo odlično ujemal z vašim domom, sta lahko jedilniška stola BISTRUP in EJSTRUP v bež in peščeni barvi prava izbira za vas. 

Ko gre za barvite jedilniške stole, sta seriji stolov BISTRUP in EJSTRUP odlični izbiri za dodajanje barvitosti vaši jedilnici in popestritev doma, hkrati pa v vaš dom vneseta življenje in veselje. Če ste ljubitelj/ica barv v jedilnici si poglejte jedilniške stole JONSTRUP ali PEBRINGE, ki je na voljo tudi v več različnih barvah. Prav tako si poglejte stole ADSLEV.

Izvedite več

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju